account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en een ongedwongen sfeer. In ons restaurant komt het beste van het Middellandse Zeegebied samen, op uw bord en in uw glas.

Bij De Bodega proeft u beleving, letterlijk en figuurlijk. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast of verse kreeft uit eigen homarium. Grillgerechten, heerlijke wijnen en tapas voeren de boventoon van onze menukaart.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Josette Boon

Was echt avondje genieten! Heerlijk gegeten, lekker wijntje erbij en zeer vriendelijke bediening! In één woord: TOP!

za 01 augustus 2020

R.

Het was een geweldige avond op het terras. We hebben genoten. We hadden gekozen voor de (kleine) tappas. De soep vooraf was heel lekker. De volgende vier gerechten waren voldoende, lekker, smakelijk en verrassend. Het nagerecht super. We komen zeker nog een keer terug.

za 01 augustus 2020

Therese Seeger

Zeer prettig ontvangen zeer prettige bediening,in alle rust en gezelligheid een heerlijke avond uit eten,bedoel dan ook heerlijk avond uit!!

za 01 augustus 2020

Ireen Haring

De service is net een tandje hoger en beter. Men doet er alles aan om het tot een zo goed mogelijke ervaring te maken. Eten is van zeer goede kwaliteit.

vr 31 juli 2020