account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en een ongedwongen sfeer. In ons restaurant komt het beste van het Middellandse Zeegebied samen, op uw bord en in uw glas.

Bij De Bodega proeft u beleving, letterlijk en figuurlijk. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast of verse kreeft uit eigen homarium. Grillgerechten, heerlijke wijnen en tapas voeren de boventoon van onze menukaart.
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joey van de Scheur

Wat een heerlijke avond! Geweldig lekker fruits de mer en tapas gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Niet zomaar een wijntje inschenken of een gerecht weg zetten maar ze vertellen over de herkomst en het verhaal van de wijn of het gerecht, of in mijn geval de whisky. Neem ook vooral het kaasplankje, waarbij je kunt kiezen uit 10 verschillende kazen. Een echte aanrader!

di 30 juli 2019

E.

Het was helemaal top

ma 22 juli 2019

Frank Sleenhof

Het eten was prima. Ook de bediening was goed. Wij komen hier graag.

za 20 juli 2019

John Appels

Heerlijk genoten in de thema-avond 'Fruit des Mer' met bubbels. Natuurlijk droeg de ontmoeting met de oude bekende Joep hier aan bij. Erg leuk dat er door het personeel zo enthousiast vertelt over de gerechten en de dranken. Mooie aanvulling op de avond! Het bediend personeel dat naar huis gaat komt netjes aan de tafel afscheid nemen.

do 18 juli 2019