accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Grillkamer De Bodega

Contact

Grillkamer De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en een ongedwongen sfeer. In ons restaurant komt het beste van het Middellandse Zeegebied samen, op uw bord en in uw glas.

Bij De Bodega proeft u beleving, letterlijk en figuurlijk. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast of verse kreeft uit eigen homarium. Grillgerechten, heerlijke wijnen en tapas voeren de boventoon van onze menukaart.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ad Brekelmans

Het ontvangst en de bediening was uiterst vriendelijk. Het voor en hoofdgerecht was heerlijk enkel het dessert was niet verrassend. Een aanrader om gezellig en goed te gaan eten.

di 21 maart 2023

Jan van de Wiel

Zeer gezellig en warm ingericht restaurant, je voelt je meteen welkom. De service is exceptioneel, zeer goede en duidelijke uitleg over de verschillende menukeuze. Goede adviezen en vragen over allergieën of dislikes. Erg vriendelijk en bekwaam personeel! Ze weten waar ze het over hebben, ook met betrekking tot de wijn keuze. Absolute aanrader! En voor ons zeker voor herhaling vatbaar ❤️

di 21 maart 2023

Marga Holtman

Wij genieten altijd bij de Bodega. We komen er al zeker 10 jaar enkele malen per jaar.wij kennen geen zaak, waar we ons zo thuis voelen en uren willen vertoeven.

do 16 maart 2023

K.

Heerlijk gegeten in een fijne ambiance.

di 14 maart 2023