account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega

Grillkamer De Bodega staat voor puur en eerlijk eten, mooi drinken en een ongedwongen sfeer. In ons restaurant komt het beste van het Middellandse Zeegebied samen, op uw bord en in uw glas.

Bij De Bodega proeft u beleving, letterlijk en figuurlijk. Bijzonder zijn onze vleesgerechten uit de dry-aged kast of verse kreeft uit eigen homarium. Grillgerechten, heerlijke wijnen en tapas voeren de boventoon van onze menukaart.
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Goede sfeer, erg vriendelijk personeel en het eten smaakte goed.

do 14 februari 2019

M.

Amuse was heel speciaal, een vegetarische oester. heerlijke tapas gegeten.

do 14 februari 2019

M.

Echt geweldig, prima ontvangst. leuk de amuse die aan tafel uitgelegd en bereid wordt. verder was de kwaliteit van de gerechten van zeer hoog niveau. Top!

za 09 februari 2019

Barry Klijn

Wederom een uur gereden, speciaal om bij De Bodega te gaan eten. Gewoon omdat de ambiance, service, eten, wijnen en muziek, allemaal bij elkaar past en in een woord HEERLIJK zijn. Nouja, heerlijke service klinkt wel raar haha. Het is gewoon erg lekker eten! Helaas werkt Joep er niet meer, hij heeft er echt voor gezorgd dat wij terugkerende klanten zijn, maar Kai doet zeker niet onder t.o.v. Joep. Vriendelijk, aardig, wijnkenner en gewoon goede service! Mensen, probeer het nou maar gewoon, dat kan gewoon niet tegenvallen. Ternindicatie, want dat wilt men tegenwoordig al snel weten, 3.5uur tafelen met 2 personen kwam ons neer op een kleine 150euro. Fles rode woj , 2x fles spa rood, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerechr, kaasplankje, dessertwijn, koffe en thee. Zeker niet te veel, maar gewoon goede prijs kwaliteit verhouding!

za 26 januari 2019