account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gust

Gust

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE

Ik herinner me de eerste week in Gust alsof het gisteren was. Totaal onverwachts zag ik alle tafels vol lopen met enthousiaste klanten. Uiteraard had ik me voorbereid, maar voor dit... net niet genoeg.

Sindsdien werken mijn team en ik elke dag nog harder aan onze service, klantvriendelijkheid, de kaart, de gerechten, ... om alles zo goed mogelijk af te leveren.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn klanten mij de kans geven om mijn droom waar te maken. Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een 'topzaak' te maken!

"The things you are passionate about are not random, they are your calling."
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Gent

Superlekker eten, veel variatie, ook als vegetariër. Heel vriendelijk personeel. Ik kom graag nog eens terug!

zo 14 juli 2019

T. uit Ninove

Superlekker, uitgebreid ontbijtbuffet! Voor ieder wat wils en wordt constant aangevuld. Ondanks het feit dat de hele zaak vol zat, was het er toch rustig en moest je niet aanschuiven bij het buffet. Heel hard genoten! Wij komen zeker terug! Ook zeer kindvriendelijk :-)

zo 14 juli 2019

L. uit Zottegem

We hebben de lunch met quiche genomen en deze was zeer verzorgd. Door omstandigheden was er één quiche met vertraging. Naast oprechte excuses werd dit ook nog goed gemaakt met een drankje van het huis. Dit was zeker niet nodig maar werd wel geapprecieerd. Een echte aanrader en we komen zeker terug!

vr 05 juli 2019

Katia Limpens

Top ontbijt! Lekkere en verse producten. Vegan combi heerlijk!

do 04 juli 2019