Resengo - Reserveer bij Gust in Gent friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Gust

Gust

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE

Ik herinner me de eerste week in Gust alsof het gisteren was. Totaal onverwachts zag ik alle tafels vol lopen met enthousiaste klanten. Uiteraard had ik me voorbereid, maar voor dit... net niet genoeg.

Sindsdien werken mijn team en ik elke dag nog harder aan onze service, klantvriendelijkheid, de kaart, de gerechten, ... om alles zo goed mogelijk af te leveren.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn klanten mij de kans geven om mijn droom waar te maken. Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een 'topzaak' te maken!

"The things you are passionate about are not random, they are your calling."
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Sofie Ingelaere

Een gezellig ingerichte zaak was het eerste wat ik zag. De menukaart was top. Ik heb een gluten en lactose intolerantie en bij alle gerechten stond wat er in zat. Heb lekkere warme broodjes gegeten met geitenkaas en groenten. Apart nog een heel lekker slaatje. Een aanrader!!

Di 20 maart 2018

C. uit Gent

Super lekkere, verse en uitgebreide brunch. Enorm vriendelijke bediening!

Za 17 maart 2018

Claudine Grootaert

De gerechten waren top ! Heerlijke smaken en toch een goed gevoel dat je gezond hebt gegeten. Leuke wel kleine locatie, vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

Do 15 maart 2018

V. uit Merelbeke

Super heel vriendelijk

Wo 14 maart 2018