account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gust

Gust

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE

Ik herinner me de eerste week in Gust alsof het gisteren was. Totaal onverwachts zag ik alle tafels vol lopen met enthousiaste klanten. Uiteraard had ik me voorbereid, maar voor dit... net niet genoeg.

Sindsdien werken mijn team en ik elke dag nog harder aan onze service, klantvriendelijkheid, de kaart, de gerechten, ... om alles zo goed mogelijk af te leveren.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn klanten mij de kans geven om mijn droom waar te maken. Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een 'topzaak' te maken!

"The things you are passionate about are not random, they are your calling."
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Super lekker en mooi gepresenteerd. Oog voor detail ;-)

ma 13 mei 2019

T. uit Drongen

Iets betere locatie dan de vorige :) Meer ruimte, licht, beweegruimte, grote tafels zodat er lekker veel op kan :-) De bediening blijft uitmuntend, het eten van een hoge kwaliteit, vol lekkere bereidingen !

zo 12 mei 2019

Y.

De home-made choco, de gust-granola, de baked beans, de sfeer: Elke keer is het weer zo leuk aan je dag beginnen als we komen ontbijten bij jullie!

wo 08 mei 2019

Katrien Symons

mooie locatie met sfeervolle inrichting en vriendelijke bediening en lekker eten !

di 07 mei 2019