account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gust

Gust

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE

Ik herinner me de eerste week in Gust alsof het gisteren was. Totaal onverwachts zag ik alle tafels vol lopen met enthousiaste klanten. Uiteraard had ik me voorbereid, maar voor dit... net niet genoeg.

Sindsdien werken mijn team en ik elke dag nog harder aan onze service, klantvriendelijkheid, de kaart, de gerechten, ... om alles zo goed mogelijk af te leveren.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn klanten mij de kans geven om mijn droom waar te maken. Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een 'topzaak' te maken!

"The things you are passionate about are not random, they are your calling."
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Merelbeke

Wij komen geregeld eens langs voor de Big Brunch. Steeds met de nodige zorg, liefde en kwaliteit van producten gemaakt. En dat proef je! Ze houden rekening met speciale vereisten als die er zijn. Een topzaak; een topteam in hartje Gent. We kijken al uit naar ons volgend bezoekje. Groeten,

di 23 juni 2020

E. uit Gentbrugge

Eindelijk geen pistolets met hesp en kaas of een croissant met appelsiensap als ontbijt! Hun ontbijtformule is fantastisch! Wat een heerlijke combinatie van smaken: havermout met dadelpasta en vijgenconfituur, gerookte zalm met ambachtelijke paté, roerei met muntpesto, enz. Het lekkerste ontbijt ooit. Ook heel vriendelijk personeel met extra aandacht voor onze kinderen. Gezellig interieur met voldoende afstand tussen de tafels (in coronatijden). Hier komen we zeker terug!

zo 21 juni 2020

E. uit Merelbeke

Steeds terug een goede service met kwaliteitsgebonden producten. Héérlijk genieten!! Verwennerij alom.

vr 06 maart 2020

S.

Fantastisch EN origineel ontbijt.

za 29 februari 2020