accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Gust

Contact

Social media

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE

Ik herinner me de eerste week in Gust alsof het gisteren was. Totaal onverwachts zag ik alle tafels vol lopen met enthousiaste klanten. Uiteraard had ik me voorbereid, maar voor dit... net niet genoeg.

Sindsdien werken mijn team en ik elke dag nog harder aan onze service, klantvriendelijkheid, de kaart, de gerechten, ... om alles zo goed mogelijk af te leveren.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn klanten mij de kans geven om mijn droom waar te maken. Met hart en ziel staan we achter het fornuis of in de bediening en doen we ons uiterste best om van Gust een 'topzaak' te maken!

"The things you are passionate about are not random, they are your calling."
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Gent

De bediening was zeer vlot en super vriendelijk. Wij kwamen voor de zondagsbrunch. Ik had op voorhand gevraagd of deze glutenvrij en lactosevrij kon worden aangepast. Dat ging probleemloos. Alles was zeer lekker. Grote merci !

zo 29 januari 2023

E. uit Melle

Zeer leuke, originele en bovenal lekkere recepten in een gezellige setting. Heel vriendelijk personeel, top service

zo 29 januari 2023

Chantal De Witte

Het was zeer lekker veel keus en het personeel was zeer vriendelijk ik ga zeker nog terug en ik ga ook hun 2de zaak eens proberen

vr 27 januari 2023

Z.

Superlekker gegeten! Dit gezellig plekje serveert verrassende gerechtjes die heel mooi verzorgd op tafel verschijnen. Wij komen zeker terug.

vr 20 januari 2023