accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Gusto

Contact

Gusto Carbon bevindt zich in het hartje van Genk, met parking voor de deur alsook een ruime en verlichte ondergrondse parking. We brengen een gastronomisch concept van een hedendaagse keuken met wereldse invloeden, uitgevoerd onder leiding van chef Davide Scarpinato en sous-chef Dries Provoost.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudi Mous

Super vriendelijke bediening Superlekker eten Superlekkere wijn Top

wo 14 februari 2024

Brigitta Didden

Superlekker!! Reeds enkele keren geweest ondertussen jaren geleden. Het niveau is serieus omhoog gegaan, complimenten aan het hele team!

wo 14 februari 2024

Luc Jannes

Van begin tot einde een plezier voor het oog en de smaakpapillen!Ik kom terug.

wo 07 februari 2024

Karin Essig

Het was een fantastische avond. Het eten was spectaculair, zeer, zeer goed. We waren met een grotere groep, met mensen van verschillende leeftijden, en de chef is er in geslaagd om een eten te serveren dat iedereen lustte. We hadden ook iemand erbij die geen wild eet en het was geen enkel probleem om een ander hoofdgerechten te krijgen. We hadden de wijn begeleiding en ook de wijnen overtroffen mijn verwachtingen. Er werd vooral niet op een glaasje gekeken. Het glas werd steeds bijgevuld. Effenaf een absolute aanrader. Eindelijk een restaurant waar de prijs/kwaliteitsverhouding goed zit. Ik haat het veel te betalen en dan de helft van de avond voor een leeg glas wijn te zitten en met honger naar huis te moeten gaan. Een dikke pluim voor de Gusto.

za 27 januari 2024