account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Top service en heerlijk gegeten♡!

wo 14 oktober 2020

C.

Alles was gewoon TOP!

vr 09 oktober 2020

Anoniem Nijholt

We hebben heerlijk gegeten en vriendelijk bediend!

do 08 oktober 2020

E.

Geweldige 6-gangen lunch met bijpassende wijnen, om de nieuwe wijnkaart te demonstreren. Het niveau overtreft met afstand mijn verwachtingen, zeer verfijnde gerechtjes met prachtig uitgezochte bijpassende wijnen. Zeker het voorgerecht (coquille carpaccio) zou qua smaak niet eens misstaan in een Michelin-ster restaurant... Op de achtergrond was de pizzabakker bezig om de avond voor te bereiden, waarbij ook opviel dat alles vers werd gemaakt. Wat mij betreft een geweldige ervaring, en we gaan hier zeker nog vaker komen!

zo 04 oktober 2020