account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Paasspecial
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.M. Klootwijk

Het was voor mij de eerste keer, dat ik een menu nam waarvan je zelf nog enkele delen moest afmaken. In de doos was een duidelijke beschrijving van de bereiding bijgevoegd. Dat was een goede hulp.

ma 05 april 2021

R.

Alles was prima van kwaliteit en smaak.

zo 04 april 2021

Marcelle Janssen

Dank jullie wel. Het was heerlijk. Fijne formule en voor herhaling vatbaar! Groetjes marcelle

zo 04 april 2021

Ronald Kok

Superleuke paasversiering op doos! En fantastische inhoud. Heel smaakvol, veel verschillende producten allen met zorg bereid. Volgend jaar weer.

zo 04 april 2021