account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten met een een groep 20 personen. We zijn uitstekend verzorgd door het team van Gusto!

za 29 februari 2020

H.

Wij hadden voor 10 personen het antipasti menu. Prima

do 06 februari 2020

Paul Wuestenenk

We kwamen op vrijdagavond met 15 gasten. Die niet allemaal op de gestelde tijd arriveerden. Dat was geen enkel probleem. Iedereen werd netjes verwelkomd. Met het uitserveren werd gewacht tot iedereen er was. We hadden een eigen ruimte op de eerste verdieping. Onze keus viel op het antipasti menu. Het eten was uitstekend verzorgd, verrassend samengesteld en werd smaakvol gepresenteerd. Voor de vegetariërs onder ons was er een speciaal menu. Het restaurant zat lekker vol. Met grotere en kleine gezelschappen. De sfeer was relaxt. Absolute aanrader.

vr 31 januari 2020

Anoniem Robert Janssens

Lekker eten en supervriendelijke bediening, echt een aanrader.

do 30 januari 2020