account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Irving Balgobind

De vriendelijke is ongekend prettig. Het personeel verdiend een f*klcking groot compliment hier voor.

zo 28 november 2021

H.

We hebben genoten van de pranzo. Van het eten, het drinken en de gastvrijheid. Veel dank!

zo 28 november 2021

Michel Pieters

Genoten van een heerlijke Italiaanse Pranzo. Lekker relaxed van een acht-gangen lunch met verrassende, mooie, kleine gerechtjes gehad met daarbij een lekker glas wijn. Een betere besteding van een koude zondagmiddag is nauwelijks te bedenken. Aanrader!

zo 28 november 2021

Ailton Mak

Gusto is altijd dikke pret en goed eten. Personeel is zeer vakkundig. Zeer aan te raden een bezoek te brengen naar deze super gezellige restaurant.

za 20 november 2021