account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Als vanouds heerlijk gegeten. Prima verzorgd.

wo 05 augustus 2020

I.

Beste restaurant! Komen al vanaf het begin. Nooit teleurgesteld. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De drank (Veel keuze en passend bij het eten en sfeer). De muziek zorgt voor extra sfeer. En dan het eten. Super lekkere gerechten. Op dit moment staat er een heerlijke saffraan risotto op de kaart (juli/aug ‘20).

za 01 augustus 2020

Hans Kok

Fantastisch eten en leuke en vlotte bediening met goed advies

di 28 juli 2020

Heidy van der Meer

Fantastische avond gehad, subliem eten, super bediening, kortom een dikke prima!

ma 27 juli 2020