account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gusto

Gusto

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Niels Visser

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Bediening zeer prettig en kundig.

do 15 augustus 2019

R.

Heerlijk eten, attente en charmante bediening. Wij hebben een topavond gehad.

za 27 juli 2019

L. uit Rotterdam

Altijd goed bij Gusto! Heerlijk eten, ook als vegan. Flexibele staf en keuken.. hoge kwaliteit eten! Gewoon altijd goed!

za 27 juli 2019

John Huijzer

Ik kom regelmatig eten bij Gusto en het is eigenlijk altijd goed.Personeel is vriendelijk en het eten is altijd echt goed.

za 20 juli 2019