accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Gusto

Contact

In Gusto en Oliva hebben we niks te verbergen. We werken puur ambachtelijk en in het zicht van de gast. Bij dat stukje passie hoort natuurlijk dat je alles zelf wilt maken. Brood en taarten gaan in de ochtend de oven in, daarna wordt het ijs en de pasta gedraaid. Vervolgens komen de koks voor de lunch en het diner. Het zou veel makkelijker zijn om alles kant en klaar in te kopen, maar dat is nu juist waarin we ons willen onderscheiden.

Gusto is Gusto, en ik zou het nooit kunnen doen zonder het team wat we hebben staan. Keuken en bediening werken stuk voor stuk met maar één doel voor ogen en dat is jullie als gast tevreden de deur te zien uitgaan en natuurlijk te zien terugkomen. Zodat wij ons mooie vak kunnen blijven uitoefenen en mensen blij kunnen maken.
  • Afhalen
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique Fortunato dos Santos

Was eten met 3 collega’s Heel vriendelijk personeel. Goede bediening lekker eten TOP ga zo door Monique

do 18 augustus 2022

E.

Gezellige sfeer en elk hapje is gewoon heerlijk! Een aanrader!

za 06 augustus 2022

M.

Wij hebben heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en tijd tussen de gangen was ook perfect. De gerechten buiten de kaart waren origineel en verrukkelijk. Was een top avond!

do 04 augustus 2022

Y.

Gusto is altijd mijn lievelings restaurant en de service is heel goed. Voor de volgende keer wil ik wel risotto op de menukaart zien, maar voor de rest alles is lekker zelf vino espumante😍

vr 29 juli 2022