account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Haarmonie

Haarmonie

Vertrouwd, tendentieus, kwaliteit en vernieuwing
De sleutelwoorden bij een totaal vernieuwde look. Meer ruimte, meer stijl en perfect afgestemd op de hedendaagse wensen. In de zoektocht naar verfijning en exclusiviteit ontdekten we ook een aanbod voor hem: nieuwe haarkleuringen en classic shaving

Zo wordt Haarmonie een concept waarbij de klant en zijn verzorging centraal staat. Haarverzorging, lichaam- en gezichtsverzorging en nagelverzorging. Onze passie komt zo volledig tot zijn recht.

We zijn dan ook trots om u als klant in onze totaal nieuwe zaak te mogen begroeten. Om u nog beter en sneller verder te kunnen helpen zijn we sinds april open op maandag en kan u op donderdag tot 20.00u bij ons terecht!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Oud-turnhout

Zoals steeds op en top onze handen genomen door Alain. TOP barbier

vr 29 december 2017

Ilse Vervecken

Zeer goed onthaal en vriendelijk personeel. En zeer belangrijk: professionaliteit met dat tikkeltje meer. Als klant voel je je welkom en niet een nummertje. Er wordt naar jou geluisterd en in overleg gewerkt aan je persoonlijke voorkeuren.

di 19 december 2017

G. uit Arendonk

Topservice van Alain zoals gewoonlijk!

wo 13 december 2017

Randi Goos

Uitstekende service,ontspannen sfeer. Luisteren echt naar de wensen van de klant. Top!!

ma 04 december 2017