accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Hans & Grietje

Contact

Social media

Trillende vloeren, een zaal waar alles ondersteboven hangt en onze bekende beweegbare tafels; te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap vind je Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark. Rij rondjes op de skelterbaan, glij van de glijbanen rondom het restaurant, vlieg als een heks met de kabelbaan, spring op een van onze springkussens of zoek verkoeling op het waterpark rondom de Heksenboom. Moe van het spelen? Verwen jezelf en jouw dierbaren met de allerlekkerste pannenkoeken of verse lekkernijen uit onze eigen bakkerij. Zoet of hartig: voor welke ga jij? Waan je in het meest magische pannenkoekenhuis en speelpark van Nederland. Kom naar Hans & Grietje in Zeewolde beleef het sprookje zelf!
  • Afhalen
  • Terrassen
  • Pasen
Afhalen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.6/10Kwaliteit
  • 8.3/10Service
  • 7.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lisa Kamps

Wat een geweldige pannenkoekenhuis. Zodra je binnen stapt waan je jezelf in een echt heksenhuis. Naast dat de pannekoeken heerlijk waren , zelfs de melkvrije voor mijn zoontje , kregen de Kids ook nog wat lekkers en een kadootje bij hun pannekoek. De speeltuin buiten was helemaal geweldig. Wij moesten er dik 1 uur voor rijden maar , het was zeker de moeite waard.

do 18 juli 2024

L.

A magical experience to be enjoyed by young and old. The attention to detail is extraordinary. The food was amazing, by far the best pancake I've ever had.

wo 17 juli 2024

Stephanie Davidse

Enorm genoten van ons bezoek! Heerlijk gegeten, snel geholpen, aardige en meedenkende bediening. Na het eten nog heerlijk gespeeld en taartjes mee naar huis genomen.

wo 17 juli 2024

Floortje Wezelenburg

Er gebeurd van alles. Je raakt niet uitgekeken. Een paradijs voor kinderen!

di 16 juli 2024