account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hans & Grietje

Hans & Grietje

Hans & Grietje
… is het meest magische pannenkoekenhuis en speelpark van Nederland! Ga op ontdekkingstocht door het restaurant en beleef het sprookje zelf!
Kom binnen en beleef de leukste avonturen!
Behekste tafels, geheime trappen, bewegende vloeren … Je komt oren ogen tekort! En wil je liever buitenspelen? Ga dan naar het echte heksenhuisje speel in de hooiberg, spring op één van de trampolines of race rond op de skelterbaan!
  • Afhalen
  • Paasspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joyce Bijvoet

Het is altijd feest voor ons en de kinderen als we een hapje gaan eten bij jullie. De kinderen vermaken zich super en wij als ouders kunnen even lekker genieten van ons drankje als de kinderen lekker aan het spelen zijn. De pannenkoeken zijn heerlijk goed belegd. Hopelijk mogen jullie weer snel open en kunnen we weer gezellig een bezoekje brengen.

wo 14 oktober 2020

Els Bosch

Super leuk

wo 14 oktober 2020

Nena De Jong

Wat een feestje om hier te eten! Prachtig gemaakt. We hebben echt onze ogen uitgekeken. En de kinderen hebben heerlijk gespeeld. We komen zeker nog een keertje terug!

wo 14 oktober 2020

Anita Everhard

Wij hebben met de kleinkinderen genoten van dit hele gebeuren, TOP👍

wo 14 oktober 2020