account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Happy Grill

Happy Grill

Restaurant Happy Grill is anders dan andere restaurants. Bij Happy Grill krijgt u een complete kijk in de Aziatische en Europese keuken. De inrichting en stijlvolle tafels geven een warme sfeer.

De grote buffetten bieden keuze uit verschillende soorten gerechten, waarvan u onbeperkt kunt genieten van alle gerechten en drankjes.

Eten waarmee u een avontuur beleeft en die u steeds keer op keer nieuwsgierig maakt. Proeven van vele verschillende heerlijke huisgemaakte gerechten en op een avond overspringen van verschillende soorten ingrediënten uit de Aziatische en Europese keukens.

Van onze Oriëntaalse specialiteiten naar de westerse steak of zalm en van de heerlijke huisgemaakte salades naar de heerlijke stukken vlees en verse vis of exotische groentes en fruit. Onze heerlijke desserts zijn om van weg te dromen met verschillende soorten roomijs en de grote chocoladefontein voor de echte liefhebbers.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Het was weer heerlijk uit eten te gaan fijn personeel en heerlijk eten.

vr 03 juli 2020

Anke van der Wal

Ga zo door!

do 02 juli 2020

Ria Van de Steeg

Het was zoals altijd weer heerlijk , en heel vriendelijk personeel, echt een aanrader

ma 29 juni 2020

Imanda Noordam

Lekker eten.. vriendelijk personeel.. na het eten nog even nagezeten op het terras buiten . Hier werden we verrast door een kopje koffie .. super!

zo 28 juni 2020