account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Happy Grill

Happy Grill

Restaurant Happy Grill is anders dan andere restaurants. Bij Happy Grill krijgt u een complete kijk in de Aziatische en Europese keuken. De inrichting en stijlvolle tafels geven een warme sfeer.

De grote buffetten bieden keuze uit verschillende soorten gerechten, waarvan u onbeperkt kunt genieten van alle gerechten en drankjes.

Eten waarmee u een avontuur beleeft en die u steeds keer op keer nieuwsgierig maakt. Proeven van vele verschillende heerlijke huisgemaakte gerechten en op een avond overspringen van verschillende soorten ingrediënten uit de Aziatische en Europese keukens.

Van onze Oriëntaalse specialiteiten naar de westerse steak of zalm en van de heerlijke huisgemaakte salades naar de heerlijke stukken vlees en verse vis of exotische groentes en fruit. Onze heerlijke desserts zijn om van weg te dromen met verschillende soorten roomijs en de grote chocoladefontein voor de echte liefhebbers.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Het eten is van zeer goede kwaliteit. Vooral de biefstuk en de zalm is overheerlijk. Het personeel is vriendelijk.

za 07 maart 2020

A.

n een

za 07 maart 2020

Bert29 Moerman

Zoals altijd weer erg genoten, heerlijke gerechten, een enorme variatie en vriendelijk personeel.

vr 28 februari 2020

Jasper Toet

Super lekker eten! Vriendelijke bediening! Echt top allemaal!! We komen gauw weer gezellig an.

wo 26 februari 2020