accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

HautRu - restaurant

Contact

Social media

Hoogstraten - hoge straat - haute rue - HautRu

Een gezellige brasserie in het hartje van Hoogstraten. Voor ieder wat wils en voor iedereen toegankelijk. De chef-kok verzorgt een seizoensgebonden, Mediterrane keuken.

Ons team heet u welkom!
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.M. van Doorn

Bij een eerste keer ben ik altijd sceptisch omdat slechts weinigen het gastheer/vrouw schap verstaan en voor de keuken is dat idem dito. Dit keer werd ik aangenaam verrast door zowel de gastheer die met een big smile zijn vak uitoefende als door de equipe de cuisine. De gerechten, van klein tot groot, waren van volle en verrassende smaak zonder de gangbare overdreven opsmuk om een gerecht tot een schilderij te verheffen. Als ik een schilderij wens te zien bezoek ik graag een museum. Enfin, terug naar de tafel hebben wij genoten van alle verse producten en de gastvrijheid die we weg konden pimpelen met een mooie cava en een goede huiswijn. Eigenlijk wil je deze parel voor jezelf houden en verstoppen wat niet eerlijk is want dit is een aanrader voor iedereen. Chapeau !!

zo 24 juli 2022

Martine van Rijckevorsel

WC Minderhout heeft een goed einde gebreid aan het wandelseizoen. Het eten was top, de bediening vriendelijk, het terras gezellig vol voor een dinsdag… samengevat : 🤩 BEDANKT, de vakantie is ingezet… tot ziens.

di 12 juli 2022

F.

Je komt altijd terug naar plekken waar het goed is. Ook dit keer was het weer helemaal af!

vr 08 juli 2022

Tobi Tshinkunku Bakole

Weer enorm genoten van de lekkere gerechten met zalige side dishes! De bediening was zoals altijd weer enorm vriendelijk en gastvrij. Het was wederom zalig!

ma 23 mei 2022