account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

A.

Super leuk en gezellig.

za 14 juli 2018

Judith Kloppenburg Slim Makelaardij

We hadden een team uitje van het bedrijf en het was zeer geslaagd! goede, vriendelijke service, duidelijke uitleg, enthousiaste barman die duidelijk passie heeft voor wat hij doet, echt een aanrader!

vr 06 juli 2018

H.

De sfeer in Hw is uniek! Alsof je op vakantie bent.:)

vr 01 juni 2018

John Schuurman

Heerlijke avond gehad! Zeker de moeite waard om hier vaker te komen!

za 26 mei 2018