account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Leuke meiden in de bediening. Die niet een standaardriedeltje afdraaien maar echt contact maken. Leuk! Waarom ben ik hier nog niet eerder geweest?! Onze kritische pubers waren ook erg enthousiast!

zo 07 april 2019

Jeanisse Zievinger

We waren een beetje te vroeg,maar dat maakte hun niet uit. Hoewel dat wij de eersten waren zat de sfeer alwel goed in met de heerlijke salsa muziek. Wist alleen niet dat we speciale tapasgerechten kregen, dacht dat we zelf konden kiezen. Uiteindelijk lieten we ons maar gewoon verassen en ja hoor... helemaal happy! Smaakexplosies die er mij en mijn familie voorbij gingen.. zeker voor herhalingvatbaar. Wie weet drinken we dan ook een van de cocktails ;-)

di 26 maart 2019

M.

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening, mooie sfeer en fijne muziek!

do 21 maart 2019

L.

Wij hebben enorm lekker gegeten, gezellige sfeer een een hele goede service!

za 16 maart 2019