account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Cocktail workshop en lekker veel drankjes en opties!!

za 24 augustus 2019

T.

Super vriendelijke service. Snelle bediening. Fijne sfeer. Heerlijk eten. Hele fijne cocktails. Goede prijs kwaliteit. Komen graag nog eens terug voor de 32e keer ;)

za 24 augustus 2019

M. uit Amersfoort

Super gegeten vooral heel veel wat je krijgt en smaakt heerlijk . Super vriendelijke bediening en leuk ontvangst we komen zeker terug vanuit gouda

za 10 augustus 2019

Paul Waddington

Als altijd; helemaal top!

ma 29 juli 2019