account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heel fijne ontvangst, eten heerlijk, bediening top en er werd héél goed omgegaan met de coeliakie van een van ons gezelschap. Goede aanrader.

di 12 november 2019

M. uit Groningen

Ben al vaak bij Hemingway's geweest en het bevalt altijd goed. Zo ook deze keer. Attente bediening, de lekkerste nacho's en nog weer wat nieuwe dingen op de kaart.

di 29 oktober 2019

Jeroen Hof

Als vanouds weer superlekker gegeten!!!! Wij komen terug hoor 👍👍👍.....

zo 27 oktober 2019

Janneke van der Meer

Wij hebben een geweldige avond gehad met onze familie. De ambiance is goed, de service heel persoonlijk en het eten was heerlijk. Daarna nog een gezellige pubquiz, kortom een heerlijk avondje uit!

ma 21 oktober 2019