account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Heerlijk gegeten en een vriendelijke bediening

do 15 november 2018

J.

Heerlijk eten in een sfeervolle omgeving voor een goede prijs met uitstekende en uiterst vriendelijke bediening met als kers op de taart een top gastvrouw.

za 10 november 2018

A.

Zeer vriendelijke bediening en prima eten!

do 01 november 2018

K.

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel. We hadden eerst wat tapas vooraf en daarna het hoofdgerecht. We konden het bijna niet op krijgen zoveel was het! 😁 Ook het toetjes was erg lekker! Mijn vrouw heeft een pinda en notenallergie waar ze heel goed rekening mee hebben gehouden.

vr 26 oktober 2018