account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hemingway's Cuba

Hemingway's Cuba

In de wereld van Ernest Miller Hemingway draaide alles om het groots en meeslepend genieten. Een belangrijk deel van zijn avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. In Hemingway’s Cuba speelt de Cubaans/Caribische keuken dan ook een centrale rol net zoals de heerlijke cocktails die Hemingway in Cuba en op zijn reizen dronk.
Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Hemingway’s is het mooiste, gezelligste en lekkerste tapasrestaurant van Groningen. Uitstekende bediening en een ruim assortiment aan cocktails. Buiten een groot terras met heaters en een paar tafeltjes in een mediterrrane steeg en binnen waan je je daadwerkelijk in Cuba. Kortom: een absolute aanrader!

vr 05 juni 2020

S.

Het eten was heerlijk, service was perfect.

do 06 februari 2020

T.

Genoten van een combi diner met cocktail workshop. Heerlijke tapas gerechten met als afsluiter kleine gebakjes. De cocktail workshop was heel gezellig en goed begeleid door de bartender. Zeker een aanrader deze combi.

za 01 februari 2020

S. uit Groningen

Heerlijk gegeten. Leuke en vlotte bediening. Beetje vakantiegevoel op deze druilerige januari avond. Aanrader

di 28 januari 2020