account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Dorpsherberg De Roskam

Dorpsherberg De Roskam

Zoals een echte Dorpsherberg betaamt beschikken wij over een café en een restaurant. Hier kun je genieten van een orginele maaltijd met een speciaal bier of een glas door ons geselecteerde wijn. Natuurlijk aangevuld met een goed gesprek! De Dorpsherberg is het oudste horecapand van Nunspeet. Je kunt aanschuiven aan de stamtafel en meegenieten van de “sterke” verhalen van de lokale, binnen-en buitenlandse gasten en er is ruimte voor je eigen verhaal.
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Jan Verhoeven

Werkelijk alles klopt bij de Roskam. Entourage, service en het eten is top!

za 14 mei 2022

P.

Fantastische plek. Gastvrij, erg vriendelijk, mooie sfeervolle kamer. Ook het eten heerlijk en super aardige meiden in de bediening. We komen graag terug!

vr 13 mei 2022

A.

Heel lekker gegeten, zeer attentie bediening, mooie en gezellige inrichting. Niet het goedkoopste restaurant in Nunspeet, maar echt top!!

vr 29 april 2022

I.

We hebben genoten van de gastvrijheid van De Roskam tijdens een etentje met het gezin ter ere van ons huwelijksjubileum. Top service, heerlijk eten en een prettige entourage. Dank jullie wel.

do 28 april 2022