Resengo - Reserveer bij Herberg Onder de Linden in Aduard friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

G.

Met vrienden hebben wij genoten van een heerlijk diner. Prachtige presentatie, zeer verfijnde smaken en combinaties en heerlijke wijnen door een uiterst vriendelijke en bekwame bediening geserveerd. De overnachting en het ontbijt de volgende dag was ook weer een verwennerij. Wij komen zeker terug.

Vr 09 maart 2018

Mv Ludwig

50 jaar geleden zijn we getrouwd, wij en ook onze beste vrienden. Om dat te vieren hebben we met elkaar gedineerd bij Onder de Linden. Het had niet mooier kunnen zijn. We voelden ons zeer welkome gasten, werden tot en met verwend. We werden zo enorm prettig bediend, attent, leuk, spontaan en gezellig. Het was geweldig. De maaltijd hebben we ervaren als een vloedgolf van verrassende smaken. Onvoorstelbaar dat je zo kunt koken! Zo'n avond gun je iedereen.

Do 08 maart 2018

W.

Prettige bediening, goede uitleg bij de diverse gerechten

Vr 02 maart 2018

G.

Wat een fijne avond gehad! We hebben ons laten verwennen door het verrassingsmenu. Een diversiteit in mooie en heerlijke gerechtjes, welke telkens als een kleine kunstwerkjes zijn opgemaakt. Tel daarbij de enthousiaste gastvrijheid bij op en je hebt een zeer mooie avond. Kortom: een zeer goed restaurant in het noorden van Nederland!

Do 01 maart 2018