account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Gerto Ruitinga

Zeer genoten van een heerlijke lunch in de tuin. De combinatie van wijn en spijs in het vismenu was mooi in balans (tortellini met kreeft, mmmm). Vaak een bijzaak maar hier waard om te noemen: elke gang voor het hoofdgerecht komt met zijn eigen broodbewerking uit de keuken (focaccia, brioche, speltbroodje en minibaquette met mooie 'snorkrul'). Hoewel het dik 30 graden buiten was gaf de 'zwarte' brigade geen krimp, altijd een plezier om bevlogen mensen aan het werk te zien!

vr 27 juli 2018

Ria Hoogeveen

Super! Goed eten gezellige mensen. Toplocatie. Een avond met een gouden randje.

wo 25 juli 2018

Wim Croes

We hebben een geweldige avond gehad. Spijs en drank mooi op elkaar afgestemd. Vriendelijke ontvangst en bediening. Gevoel dat we de fijnste plek hadden met mooi overzicht over restaurant en met dit warme weer bij openstaande deur naar de prachtige tuin. Wij hadden 7 gangen menu van verrassende gerechten goed bereid en prachtig opgemaakte borden. Heerlijke wijnen met goede uitleg. Kortom een top avond. Dank!

za 21 juli 2018

Pepijn v/d Hoeven

Het was allemaal perfect! We hebben meteen weer een reservering gemaakt.

za 21 juli 2018