account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joop van Wijk

Wij werden op dit diner getrakteerd door vrienden om ons welkom te heten in Groningen. Een beter welkom was bijna niet denkbaar; de variatie van de gerechten, de exclusieve opmaak en de verfijnd op elkaar afgestemde veelheid aan 'smaakjes' heeft ons een culinaire ervaring gegeven van ruim 4 uur. De bediening was vol prettige aandacht en de wijn was kundig afgestemd op de diverse gangen. Absoluut excellent!! Joop en Ingrid van Wijk-Wolff

zo 08 september 2019

S.

Heerlijk gegeten

zo 25 augustus 2019

J.

We hadden een bijzonder genoeglijke zondagmiddag. Fantastisch eten, heerlijke bijpassende wijnen en super aardige en attente bediening. Bedankt voor de zonnebrand.

zo 25 augustus 2019

Maartje Oomkens

Simpelweg een fantastische avond met alles erop en eraan - top service, fijne sfeer en geweldig eten en drinken! Een belevenis die zeer voor herhaling vatbaar is!!

vr 23 augustus 2019