account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erik Jan Worst

Schitterende smaken in prachtige gerechten. Verrassend en soms gedurfd met een leuke kwinkslag naar de Oosterse (Japanse) keuken! Fijne ongedwongen sfeer met leuke uitleg over de gerechten en de wijnen. Goed contact met de gasten! Prijs/kwaliteit verhouding zondermeer uitstekend.

zo 14 oktober 2018

Robert Kamp

Uitstekend diner.

za 13 oktober 2018

E.j. Onrust

Heel goed gegeten ! Leuk waren de vele amuses vooraf !

wo 03 oktober 2018

Joke Kuyper

Heerlijk gevarieerd gegeten met een uitgebalanceerd wijn arrangement. Uitstekende vriendelijke bediening. Heel gezellig dat het restaurant zelfs op zondagavond helemaal vol zat. Dankzij de goede akoestiek gezellig terwijl een goed gesprek met je tafelgenoten mogelijk was.

zo 30 september 2018