account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap waar het melkvee graast in sappige weides. Maar de gastvrije herberg ligt ook in de schaduw van het statige Missieklooster Heilig Bloed; een levendige thuisbasis voor vele zusters. Op deze unieke plek verbouwden Christa en Geert Migchels de oude kloosterboerderij tot een sfeervolle herberg waar het zonder meer goed toeven is.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla Boerakker

Wij hebben onze zussendag gedaan bij de Brabantse Kluis eerst koffie/thee gebak toen een super leuke Rondleiding gehad met Zuster Madeleine wandeling gemaakt door de tuin en biggetjes route en als afsluiting een super lekkere High tea Het personeel was ook super

zo 20 januari 2019

Bettie Bijnen

we hebben een heerlijk dineer gehad. Eten was prima, meer dan voldoende voor ons en de service was ook goed. Altijd weer gezellig daar te gaan eten.

za 19 januari 2019

Brigitte Van Stiphout

Het is een heel gezellig restaurant en hele goede bediening. Wij voelen ons er altijd erg welkom. We hadden gekozen voor het 4 gangen keuze menu! Het was erg goed, goede portie’s, maar 4 gangen te veel voor ons! Wij komen zeker terug!

di 15 januari 2019

Marja Engelen

We hebben eerst de "pak je biezen" route gewandeld. Helaas was de route niet overal duidelijk en hebben we de kortere versie gelopen omdat we gereserveerd hadden voor de lunch. Die was zoals altijd erg lekker! Heerlijk gegeten, fijne sfeer, aardig personeel. Natuurlijk nog even de kalfjes en aai gegeven en ook de koeien niet vergeten.

vr 11 januari 2019