account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Herenhuys

't Herenhuys

Wij verwelkomen u graag in ons 18de eeuws pand, waar het aangenaam vertoeven is, voor iedereen die houdt van rust en gezelligheid.
Wij starten de dag met het serveren van een lekker ontbijt. U kan zowel uw ontbijt zelf samenstellen als kiezen uit één van onze ontbijtformules.
’s Middags kan u bij ons terecht voor een vers bereide lunch. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij werken enkel met dagverse producten volgens het marktaanbod van het seizoen. Tevens kan u ook steeds lekkere suggesties verwachten.
Tijdens de namiddag kan u genieten van een drankje en/of dessert. Zowel huisgemaakte pannenkoeken, wafels als lekkere taartjes staan op onze kaart.
Tijdens de wintermaanden kan u ontspannen in de zeteltjes aan onze haard. In de zomermaanden maakt onze kok de gekste ‘ijscoupes’ van onze heerlijke Italiaanse ijscrème.
Last but not least… bieden wij trappisten aan uit alle landen en kan u steeds langskomen om een ‘nieuwtje’ te ontdekken.
’t Herenhuys is een zaak waar vriendelijkheid, gezelligheid, lekker eten en niet te vergeten ‘genieten’ primeren. Kom even langs… Wij zorgen voor de rest.
Meer info kan telefonisch op 0475 78 78 06
U kan ons ook volgen op onze Facebookpagina
  • € 0 - 25
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christel Bral

Vriendelijke bediening, heel lekker gegeten ,een aanrader

za 25 september 2021

Zentai Peter

Familiale sfeer, goede service en ruime keuze voor elk wat wils. Echte aanrader!

za 05 september 2020

Lieve Surmont

De gerechten zijn steeds super lekker- altijd vergezeld van een vers slaatje Bediening is top en zeer vriendelijk😊 We komen er heel graag👍

za 29 augustus 2020

Christel Bral

Steeds verzorgd ,vriendelijk en gezellig

di 25 augustus 2020