account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Herenhuys

't Herenhuys

Wij verwelkomen u graag in ons 18de eeuws pand, waar het aangenaam vertoeven is, voor iedereen die houdt van rust en gezelligheid.
Wij starten de dag met het serveren van een lekker ontbijt. U kan zowel uw ontbijt zelf samenstellen als kiezen uit één van onze ontbijtformules.
’s Middags kan u bij ons terecht voor een vers bereide lunch. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij werken enkel met dagverse producten volgens het marktaanbod van het seizoen. Tevens kan u ook steeds lekkere suggesties verwachten.
Tijdens de namiddag kan u genieten van een drankje en/of dessert. Zowel huisgemaakte pannenkoeken, wafels als lekkere taartjes staan op onze kaart.
Tijdens de wintermaanden kan u ontspannen in de zeteltjes aan onze haard. In de zomermaanden maakt onze kok de gekste ‘ijscoupes’ van onze heerlijke Italiaanse ijscrème.
Last but not least… bieden wij trappisten aan uit alle landen en kan u steeds langskomen om een ‘nieuwtje’ te ontdekken.
’t Herenhuys is een zaak waar vriendelijkheid, gezelligheid, lekker eten en niet te vergeten ‘genieten’ primeren. Kom even langs… Wij zorgen voor de rest.
Meer info kan telefonisch op 0475 78 78 06
U kan ons ook volgen op onze Facebookpagina
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Erembodegem

Vriendelijke bediening. Lekker en vers eten. Een echte aanrader.

di 09 juni 2020

Christel Bral

Spijtig zijn we zat niet kunnen gaan door het corona maar al dikwijls zaak bezocht heel vriendelijk nette bediening lekker eten niets op aan te merken een aanrader !!

za 14 maart 2020

Marleen Hunninck

Mijn man en ik, mijn familie en vrienden gaan heel graag naar 't Herenhuys. Guy en zijn dochter Céline doen dat super. Heel mooi kader, de beste slaatjes, taartjes ooit.

za 01 februari 2020

Hans Van Gucht

Het was perfect! Zowel qua aanbod als van bediening! Echt top!

wo 18 december 2019