account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hermitage

Hermitage

Restaurant Hermitage - fine dining - is een onderwijsrestaurant en is gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen Tilburg.
Hier wordt u netjes ontvangen door onze studenten. Wit damast, strak gedekte tafels, gastheren/-dames in 'strak pak'. Wij willen u laten genieten van onze fine dining.
Voor uw lunch en/of diner hebben we een wekelijks wisselend menu.
Wij nodigen u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken en een tafel te reserveren. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om een reservering te maken. Tel 013-5002280.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Riky Kieboom

Geweldig! Prima ontvangst. Drie tafels! DE gasten waren ook zeer kontent. Het was mijn verjaardag! Een warm gevoel aan overgehouden. Heerlijke visgerechten! Een plaatje ook.Een puntje..........mijn schoondochter zat te stoeien met de graatjes! Meer dan zes!! Verder .....TIEN!!!

wo 11 maart 2020

A.c.j. Heerkens

We hebben weer heerlijk gegeten. Vooral de pastinakensoep was overheerlijk. We hebben het recept gevraagd en we gaan proberen om het na te maken. Zal zeker niet helemaal lukken.. we zien ook dat de studenten die serveren met sprongen vooruit gaan. Perfect. Wij komen graag terug.

vr 21 februari 2020

Anoniem Cobben

Kwaliteit was geweldig. Heb een heerlijke lunch gehad. Ook mijn gasten hebben heerlijk gegeten.

do 20 februari 2020

Anoniem Feiter

Prima verzorging. Het eten was voortreffelijk. Niets dan lof !!!

ma 10 februari 2020