account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hermitage

Hermitage

Restaurant Hermitage - fine dining - is een onderwijsrestaurant en is gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen Tilburg.
Hier wordt u netjes ontvangen door onze studenten. Wit damast, strak gedekte tafels, gastheren/-dames in 'strak pak'. Wij willen u laten genieten van onze fine dining.
Voor uw lunch en/of diner hebben we een wekelijks wisselend menu.
Wij nodigen u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken en een tafel te reserveren. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om een reservering te maken. Tel 013-5002280.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Toos Meijnen

Het was heel lekker maar sorry voor een paar van ons te veel . Maar zo samen wel gezellig .Fijne feestdagen en tot 03 Februari v.g. Toos meijnen

do 02 december 2021

Wijnand Holleman

Of ik in een sterren tent zat zo goed waren de gerechten .prima kwaliteit. de bediening was heel goed en op een gezellige manier .

vr 26 november 2021

A. Paijmans

Echt heerlijk gegeten! Erg leuk om de leerlingen het restaurant te zien runnen. Mooi dat ze nog leren om tafelbereidingen te doen bij de gast aan tafel! Dus een aanrader voor iedereen.

do 25 november 2021

Rob Beeren

Het eten was heerlijk en mooi opgediend. Het enthousiasme van de bediening was geweldig. Men kreeg in de gaten dat ik jarig was geweest en dat werd voor mij zeer speciaal gemaakt. Top

do 18 november 2021