account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

HERT - Pop-up

HERT - Pop-up

Na zeven succesvolle jaren restaurant Fleur de Sel in Kasterlee, beginnen Alex Verhoeven en Nathalie de Baenst een nieuw restaurant: Hert. De nieuwe zaak zal op de bovenste verdieping van de Turnova-Toren liggen, met een adembenemend zicht op de stad, vanaf augustus 2019.
In tussentijd test Verhoeven zijn gerechten uit in het pop-uprestaurant Test, op de Grote Markt in Turnhout. Sommelier Nathalie de Baenst zorgt voor originele wijnen, Belgische bieren en zelfgemaakte alcolholvrije dranken.
Het pop-uprestaurant is open van 1 februari tot juli.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Y.

Een eerste keer terug kunnen genieten van de keuken van Alex Verhoeven en zijn team na ons laatste bezoek aan hen bij Fleur de Sel. Totaalbeleving zoals de vorige keren, TOP! Losse ontspannen sfeer met prijs/kwaliteit het beste wat je kan krijgen wat mij betreft! Ik kijk al uit naar een volgende keer!

vr 23 augustus 2019

B. uit Turnhout

Heerlijk gegeten en ook de bijhorende bieren konden bekoren. Om onbekende reden kregen we bij één gerecht niet het bier dat op de kaart stond, maar dat werd na melding hiervan door de chef netjes gecompenseerd door een extra biertje aan te bieden, het mij onbekende maar zeer gesmaakte Ragnarok. Nogmaals bedankt hiervoor! Het ontbrekende Vliegende Varken zal ik binnenkort nog wel eens elders proberen. We hebben culinair genoten en ook het woordje uitleg bij elk gerecht/drankje werd geapprecieerd.

do 22 augustus 2019

May Oostvogels

Perfecte avond. Heerlijk gegeten.

do 22 augustus 2019

N.

Fantastische avond bij Resto Hert! Er werd rekening gehouden met allergieën, bijzonder sympathieke chef en charmante sommelier/gastvrouw Nathalie. Wij kunnen alvast niet wachten om nog ns terug te gaan. TOP!!

wo 21 augustus 2019