account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bergpaviljoen

Bergpaviljoen

Pure dagverse producten, verrassende gerechten, creatieve en smaakvolle combinaties, mooie wijnen en een professioneel sympathiek team. Met deze ingrediënten creëren wij voor u een moment van ontspanning en culinaire verwennerij.

Het Bergpaviljoen ligt aan de rand van Amersfoort in een bosrijke omgeving. De locatie heeft een elegante trendy Art Deco uitstraling. Niet alleen geschikt om ontspannen te lunchen of dineren, maar ook voor feesten, recepties en zakelijke ontmoetingen.

In de zomer is het goed toeven op ons gezellige overdekte buitenterras met uitzicht op de schitterende tuin. In de winter verwarmen we u met bijzondere seizoensgerechten.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Afhalen
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Douwe Minkema

Heerlijk, door de kok persoonlijk toegelichte, verrassingsgerechten. Mooie balans tussen informele en professionele bediening

di 30 oktober 2018

T.

Bij het Bergpaviljoen weten ze precies hoe ze je een geweldige avond moeten geven - de service en het eten is van hoog niveau. We hebben weer genoten van een bijzonder lekker diner in een prachtige omgeving.

wo 24 oktober 2018

E.

Heerlijk geluncht met alle secretaresses. Was belangrijk om met elkaar bijeen te komen. Dankzij alle goede zorgen van de medewerkers van het Bergpaviljoen was het een succesvolle bijeenkomst.

wo 17 oktober 2018

M.

It has always been our great pleasure to dine at your excellent restaurant on the occasions of our visits to Amersfoort. The quality is always superb, and we relish the fact that you are located right across the street from the Berghotel, where we customarily teach our seminars. Until next time ...

di 16 oktober 2018