Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Het Bourgondisch Kruis

Het Bourgondisch Kruis

In Het Bourgondisch Kruis verwelkomen David Demey en Kathleen Hostens u in hun culinair restaurant.
Bij uw aankomst wordt u door de gastvrouw naar de gezellige authentieke aperitiefkelder geleid waar u kunt genieten uit de diverse champagnes en andere aperitieven die het restaurant u aanbiedt.

Zowel de Michelin gids als de recencenten van Gault & Millau kwamen reeds langs en hadden volgende commentaren en uitleg bij ons restaurant te Kuurne:

Michelin: 'Authentiek en modern worden mooi vermengd in het interieur, waarin de Bourgondische natuursteen meteen opvalt. De kaart is vrij kort, maar de voldoening is groot: de chef kookt verfijnde gerechten die rake smaken en fond hebben.'

Gault & Millau: 'Landelijk en kunstzinnig ingericht restaurant waarin warme houtsoorten en aardetinten het sfeervolle decor vormen waar de degelijke bereidingen van David Demey tot hun recht komen. De sfeervolle wijnkelder fungeert als aperitiefruimte.'

Kom gerust langs, ontdek de authentieke sfeer en het uniek lekker eten! Wij bieden u diverse menu’s en verzorgen uw feest tot in de kleinste, culinaire details.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

Chris Van Belleghem

Gezellig en rustig sfeervol kader, heel vriendelijke gastvrouw ! Top gerechten met lekkere aangepaste wijnen. Een aanrader.

Vr 02 maart 2018

E.

zowel de service als de kwaliteit zijn perfect!

Za 24 februari 2018

Frederick Mommerency

Zeer lekker gegeten. Topproducten, terroir en zeer lekker gebracht. Een verborgen parel in het Kortrijkse, zeer gemakkelijk toegankelijk want altijd parking

Zo 18 februari 2018

Bert Vanhee

Gerechtjes oogden prachtig, smaken zaten top! Een echte aanrader. Van de gezellige kelder, waar een lekkere amuse geserveerd werd tot het gesmaakte dessert in het sfeervolle restaurant.

Do 15 februari 2018