account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Bourgondisch Kruis

Het Bourgondisch Kruis

In Het Bourgondisch Kruis verwelkomen David Demey en Kathleen Hostens u in hun culinair restaurant.
Bij uw aankomst wordt u door de gastvrouw naar de gezellige authentieke aperitiefkelder geleid waar u kunt genieten uit de diverse champagnes en andere aperitieven die het restaurant u aanbiedt.

Zowel de Michelin gids als de recencenten van Gault & Millau kwamen reeds langs en hadden volgende commentaren en uitleg bij ons restaurant te Kuurne:

Michelin: 'Authentiek en modern worden mooi vermengd in het interieur, waarin de Bourgondische natuursteen meteen opvalt. De kaart is vrij kort, maar de voldoening is groot: de chef kookt verfijnde gerechten die rake smaken en fond hebben.'

Gault & Millau: 'Landelijk en kunstzinnig ingericht restaurant waarin warme houtsoorten en aardetinten het sfeervolle decor vormen waar de degelijke bereidingen van David Demey tot hun recht komen. De sfeervolle wijnkelder fungeert als aperitiefruimte.'

Kom gerust langs, ontdek de authentieke sfeer en het uniek lekker eten! Wij bieden u diverse menu’s en verzorgen uw feest tot in de kleinste, culinaire details.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jo Demey

fijne keuken met eerlijke verse producten

do 13 september 2018

K. uit Kuurne

Opnieuw een unieke belevenis! Het is uiterst aangenaam tafelen in het prachtige en rustigevende interieur. Het eten was super, hemels lekker en de wijnen fantastisch. Dank u David voor het brengen van topkwaliteit en Kathleen voor je ongedwongen vriendelijkheid.

di 28 augustus 2018

Marc Vervaeke

het kader is bijzonder aangenaam en de ontvangst warm. De gerechten zijn hier altijd top : kraakverse producten, creatief en deskundig verwerkt tot uitstekende & smaakvolle gerechten. Altijd een feest om hier aan te schuiven aan een tafel !

ma 09 juli 2018

Johan Bossuyt

Alles op en top! Dankjewel!

zo 01 juli 2018