account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Bourgondisch Kruis

Het Bourgondisch Kruis

In Het Bourgondisch Kruis verwelkomen David Demey en Kathleen Hostens u in hun culinair restaurant.
Bij uw aankomst wordt u door de gastvrouw naar de gezellige authentieke aperitiefkelder geleid waar u kunt genieten uit de diverse champagnes en andere aperitieven die het restaurant u aanbiedt.

Zowel de Michelin gids als de recencenten van Gault & Millau kwamen reeds langs en hadden volgende commentaren en uitleg bij ons restaurant te Kuurne:

Michelin: 'Authentiek en modern worden mooi vermengd in het interieur, waarin de Bourgondische natuursteen meteen opvalt. De kaart is vrij kort, maar de voldoening is groot: de chef kookt verfijnde gerechten die rake smaken en fond hebben.'

Gault & Millau: 'Landelijk en kunstzinnig ingericht restaurant waarin warme houtsoorten en aardetinten het sfeervolle decor vormen waar de degelijke bereidingen van David Demey tot hun recht komen. De sfeervolle wijnkelder fungeert als aperitiefruimte.'

Kom gerust langs, ontdek de authentieke sfeer en het uniek lekker eten! Wij bieden u diverse menu’s en verzorgen uw feest tot in de kleinste, culinaire details.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Heestert

Zeer lekker gegeten!! Een mooie presentatie van zeer kwalitatieve producten die met liefde bereid zijn. We komen zeker terug!!

vr 26 november 2021

Inna Jermackova

Supper gezellig, super lekker en super service ! Zeker een aanrader! Groetjes Inna

vr 26 november 2021

Koen D'hulst

De beste plaats in de streek voor een superlekkere lunch met een onevenaarbare prijs/kwaliteit-verhouding. Dit alles in een mooi en gezellig kader én supercomfortabele stoelen.

do 25 november 2021

A. uit Zwevegem

Heel lekker gegeten. Mooi gepresenteerd. Heel vriendelijke bediening. Comfortabele zetelstoelen. Een aanrader.

vr 19 november 2021