account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Brouwershuis

Het Brouwershuis

In de schaduw van de Brouwerij Palm bevindt zich 't Brouwershuis waar u voor een snelle lunch terecht kan of genieten van streekgerechten gecombineerd met biercultuur.
Een ruime open haard verwelkomt u in koudere maanden, terwijl een uitnodigend terras opgesteld staat in de zomermaanden.

Bier is een schitterend ‘match’ voor voeding omwille van zijn complexiteit van smaken, zijn frisheid en interactie met een zeer brede waaier van voedingssmaken. Reeds voor de maaltijd vervult bier perfect zijn job aangezien de hop de honger stimuleert.

Tijdens de ontwikkeling van onze gerechten gaan we steeds op zoek naar welke smaken we in een gerecht moeten leggen om het te laten samen gaan met de verkozen bieren. Daar zit juist het grote verschil met traditionele biergastronomie waar men bier gaat gebruiken in het kookproces als ingrediënt of als begeleider bij een gerecht maar de keuze van het bier gebeurt in functie van het gerecht.

Bij beer and foodpairing staat bier voorop en bepaalt de bereidingswijze van het gerecht, hoe doe ik een gerecht afsmaken zodat het perfect past bij het uitgekozen bier.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

Eva Vanderstappen

Gezellige sfeer, superlekker eten, ook mooi gepresenteerd en aangename bediening. Voor herhaling vatbaar:-)

za 04 augustus 2018

C. uit Willebroek

Zeer goede bediening, zeer lekker eten ,echt een aanrader!!!

za 28 juli 2018

A. uit Dendermonde

Gezellig terras, lekker gegeten, vlotte & vriendelijke bediening! Nu ik niet meer werk bij Brouwerij PALM geraak ik er niet meer zo snel, maar als het lukt is het steeds een prettige terugkeer.

do 19 juli 2018

A. uit Merchtem

Een maximum van 4 schotels? Ook iets te lang moeten wachten. Maar is alsnog een toffe, aangename en aan te raden zaak!

za 23 juni 2018