account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Brouwershuis

Het Brouwershuis

In de schaduw van de Brouwerij Palm bevindt zich 't Brouwershuis waar u voor een snelle lunch terecht kan of genieten van streekgerechten gecombineerd met biercultuur.
Een ruime open haard verwelkomt u in koudere maanden, terwijl een uitnodigend terras opgesteld staat in de zomermaanden.

Bier is een schitterend ‘match’ voor voeding omwille van zijn complexiteit van smaken, zijn frisheid en interactie met een zeer brede waaier van voedingssmaken. Reeds voor de maaltijd vervult bier perfect zijn job aangezien de hop de honger stimuleert.

Tijdens de ontwikkeling van onze gerechten gaan we steeds op zoek naar welke smaken we in een gerecht moeten leggen om het te laten samen gaan met de verkozen bieren. Daar zit juist het grote verschil met traditionele biergastronomie waar men bier gaat gebruiken in het kookproces als ingrediënt of als begeleider bij een gerecht maar de keuze van het bier gebeurt in functie van het gerecht.

Bij beer and foodpairing staat bier voorop en bepaalt de bereidingswijze van het gerecht, hoe doe ik een gerecht afsmaken zodat het perfect past bij het uitgekozen bier.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erika Verlie

Wij snakten ernaar, een etentje bij ons op de hoek en... wij hebben er zó van genoten! Een goede, vriendelijke en snelle service, het vlees was perfect gebakken zoals we gevraagd hadden, lekkere groentjes en frietjes,... niet te vergeten dat de huiswijn altijd een heel goede keuze geweest is! Daarbij zeker nog te vermelden dat alles in deze omstandigheden heel goed geregeld was en tot in de puntjes de nodige maatregelen werden getroffen. Tof dat we konden ervaren dat terug genieten van een etentje mogelijk was en dit op een veilige manier! E & M

ma 08 juni 2020

M. uit sint-pieters-leeuw

gezellig en aangenaam kader

za 07 maart 2020

Daniel Van Buggenhout

alles perfect verlopen, voor herhaling vatbaar... één dezer zijn we er terug

do 05 maart 2020

Xavier Depestel

Gewoon perfect wat we er van verwacht hadden. Door een kleine verstrooidheid lagen de groenten niet op ons bord, maar dat werd direct en met de nodige excuses goedgemaakt. TOP

za 08 februari 2020