account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Brouwershuis

Het Brouwershuis

In de schaduw van de Brouwerij Palm bevindt zich 't Brouwershuis waar u voor een snelle lunch terecht kan of genieten van streekgerechten gecombineerd met biercultuur.
Een ruime open haard verwelkomt u in koudere maanden, terwijl een uitnodigend terras opgesteld staat in de zomermaanden.

Bier is een schitterend ‘match’ voor voeding omwille van zijn complexiteit van smaken, zijn frisheid en interactie met een zeer brede waaier van voedingssmaken. Reeds voor de maaltijd vervult bier perfect zijn job aangezien de hop de honger stimuleert.

Tijdens de ontwikkeling van onze gerechten gaan we steeds op zoek naar welke smaken we in een gerecht moeten leggen om het te laten samen gaan met de verkozen bieren. Daar zit juist het grote verschil met traditionele biergastronomie waar men bier gaat gebruiken in het kookproces als ingrediënt of als begeleider bij een gerecht maar de keuze van het bier gebeurt in functie van het gerecht.

Bij beer and foodpairing staat bier voorop en bepaalt de bereidingswijze van het gerecht, hoe doe ik een gerecht afsmaken zodat het perfect past bij het uitgekozen bier.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Steenhuffel

Het brouwershuis is altijd een goed idee.

za 27 november 2021

P. uit Kessel-Lo

We hebben heel lekker gegeten en kregen een drank van het huis aangeboden. Je moet op tijd zijn volgens het uur van reservatie wat normaal is om alles vlot te laten verlopen. Daardoor begrijpen we niet waarom we meer dan 1 uur moesten wachten op ons eten. De ober had de bestelling niet goed doorgegeven naar de keuken maar zo vol zat het niet dus verwacht je dat de obers hun bestellingen opvolgen.

ma 22 november 2021

Eric Merny

Bijzonder lekker eten met smaak gepresenteerd. Heel goede en vriendelijke bediening. Bijzonder gezellig aan de open haard. Heel goede wijnkaart. Heel eerlijke prijzen.

do 18 november 2021

K.

Zeer vriendelijke bediening en ontvangst. Alles netjes verzorgd, lekker eten. Wij komen nog terug...

vr 22 oktober 2021