account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Brouwershuis

Het Brouwershuis

In de schaduw van de Brouwerij Palm bevindt zich 't Brouwershuis waar u voor een snelle lunch terecht kan of genieten van streekgerechten gecombineerd met biercultuur.
Een ruime open haard verwelkomt u in koudere maanden, terwijl een uitnodigend terras opgesteld staat in de zomermaanden.

Bier is een schitterend ‘match’ voor voeding omwille van zijn complexiteit van smaken, zijn frisheid en interactie met een zeer brede waaier van voedingssmaken. Reeds voor de maaltijd vervult bier perfect zijn job aangezien de hop de honger stimuleert.

Tijdens de ontwikkeling van onze gerechten gaan we steeds op zoek naar welke smaken we in een gerecht moeten leggen om het te laten samen gaan met de verkozen bieren. Daar zit juist het grote verschil met traditionele biergastronomie waar men bier gaat gebruiken in het kookproces als ingrediënt of als begeleider bij een gerecht maar de keuze van het bier gebeurt in functie van het gerecht.

Bij beer and foodpairing staat bier voorop en bepaalt de bereidingswijze van het gerecht, hoe doe ik een gerecht afsmaken zodat het perfect past bij het uitgekozen bier.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ronald van Gemerde

Prijs/kwaliteit zit zeker goed. Fijne malse steak, mooie grote mosselen en heerlijk stoofvlees. Vlotte en vriendelijke bediening. Het was top.

za 31 juli 2021

S. uit Antwerpen

Super lekker eten! Super vlotte bediening!

za 31 juli 2021

Chantal Van Hoeck

Vlotte en snelle bedieing. Eten super! Wij komen hier graag.

za 31 juli 2021

Sahin Hermans

Altijd vriendelijk, lekker, gezellig, Covid regels worden goed nageleefd! Als er allergieën zijn wordt hier ook steeds rekening mee gehouden!

di 13 juli 2021