account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Compromis

Het Compromis

Vlakbij de markt in Retie hebben we in september 2013 brasserie “Het Compromis” geopend. De keuken is Frans-Belgisch getint en kwaliteitsvolle producten zijn een absolute prioriteit. Door met suggesties te werken kunnen we, naast onze klassiekers op de vaste kaart, perfect inspelen op de seizoenen. Daarbij zorgen we steeds voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De zaak biedt het perfecte kader om gezellig met vrienden of familie te tafelen, maar zeker ook voor zakenlunches en grotere gezelschappen. Onze keuken is doorlopend geopend voor lunch en diner, maar ook na de middag heten we onze klanten welkom voor een tasje koffie, een heerlijke Trappist of een lekker glaasje wijn. Tijdens de zonnige maanden kan u tevens genieten van ons prachtig terras.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dominique Helsen

Het was heerlijk!De coquilles waren perfect gebakken. De varkenswangetjes om uw vingers af te likken. Vriendelijke bediening. Het waren ruime porties.

vr 02 maart 2018

Inge Luyten

Zeer lekker gegeten. Mooi restaurant. Goede bediening. Telkens opnieuw genieten.

za 24 februari 2018

Martine Vissers

Uitstekend! lekkere suggesties, prima service!

do 30 november 2017

K.

Uit gaan eten bij Het Compromis in Retie is altijd een feest. Het wildseizoen is weer bezig en daar verdienen ze zeker een extra pluim voor, zoooooooo lekker.

zo 22 oktober 2017