account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Compromis

Het Compromis

Vlakbij de markt in Retie hebben we in september 2013 brasserie “Het Compromis” geopend. De keuken is Frans-Belgisch getint en kwaliteitsvolle producten zijn een absolute prioriteit. Door met suggesties te werken kunnen we, naast onze klassiekers op de vaste kaart, perfect inspelen op de seizoenen. Daarbij zorgen we steeds voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De zaak biedt het perfecte kader om gezellig met vrienden of familie te tafelen, maar zeker ook voor zakenlunches en grotere gezelschappen. Onze keuken is doorlopend geopend voor lunch en diner, maar ook na de middag heten we onze klanten welkom voor een tasje koffie, een heerlijke Trappist of een lekker glaasje wijn. Tijdens de zonnige maanden kan u tevens genieten van ons prachtig terras.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Viviane Bervoets

Zoals steeds was alles weer TOP! Van het ontvangst , tot de suggesties tot het betalen van de rekening! Top keuken! Top dranken! Top personeel!

za 13 november 2021

Lieve Loosen

Zalig wildgerecht gegeten om duimen en vingers bij af te likken

vr 16 oktober 2020

Tinneke Gilis

Het was zoals altijd dik inorde De beste mosselen! Bedankt pascale en u team altijd even vriendlijk

do 20 augustus 2020

Kim Verbraeken

Heerlijke gerechten en zeer vriendelijke bediening!

vr 10 juli 2020