account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Compromis

Het Compromis

Vlakbij de markt in Retie hebben we in september 2013 brasserie “Het Compromis” geopend. De keuken is Frans-Belgisch getint en kwaliteitsvolle producten zijn een absolute prioriteit. Door met suggesties te werken kunnen we, naast onze klassiekers op de vaste kaart, perfect inspelen op de seizoenen. Daarbij zorgen we steeds voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De zaak biedt het perfecte kader om gezellig met vrienden of familie te tafelen, maar zeker ook voor zakenlunches en grotere gezelschappen. Onze keuken is doorlopend geopend voor lunch en diner, maar ook na de middag heten we onze klanten welkom voor een tasje koffie, een heerlijke Trappist of een lekker glaasje wijn. Tijdens de zonnige maanden kan u tevens genieten van ons prachtig terras.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kim Verbraeken

Heerlijke gerechten en zeer vriendelijke bediening!

vr 10 juli 2020

Sabine Proost

Altijd top 👍

do 25 juni 2020

Marc Rommes

Met zeer veel aandacht voor de Corona-regels en toch was er niets op de kwaliteit van de service en het eten op te merken. Zeer lekker gegeten.

zo 21 juni 2020

Trifon Smets

Wij komen jaarlijks een 5-tal keren op bezoek. Het is altijd al heel goed geweest, zowel bediening als de maaltijden. Vooral kleinzoon Seppe keek er nu al enkele weken naar uit.

za 20 juni 2020