account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Dorrup

Het Dorrup

n het centrum van Heemskerk, pal tegenover de dorpskerk. Al bijna vijf jaar de plek voor een goede kop koffie of thee met gebak om de dag te starten en een fijne uitvalsbasis voor een smakelijke lunch. Tijdens de borrel schuift u gezellig aan na een dagje markt of winkelen en we sluiten zes dagen per week de dag smakelijk af met vele specialiteiten van onze kolengrill. De bediening adviseert u graag wat de juiste wijnmatch is bij uw gerecht, om uw bezoek compleet te maken!

Naast de reguliere kaart bieden wij ook heerlijke specials en borrelmogelijkheden. Als “Grill- en Wijnbar” is er natuurlijk een ‘High Wine’ maar deze variaties zijn er ook met bieren, cocktails en Gins. Op onze populaire (6 meter lange) BBQ staan elke laatste zondag van de maand de sappigste ‘Beer Can Chickens’ te roken en tijdens speciale gelegenheden zoals Koningsnacht en de Heemskerkse Feestweek toveren we onze locatie om tot gezellig café om gezamenlijk te proosten.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • BBQ/Grill
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ron de Pagter

Gisteravond met vrienden weer heerlijk gegeten bij Het Dorrup. Geweldige sfeer en gezellige bediening... TOP!!...

wo 20 maart 2019

Chantal Liefting

De high wine is absoluut een aanrader. Voor een mooi prijsje heb je 5 verschillende wijnen met 5 verschillende gerechten. Vooral het sucadevlees is een aanrader.

za 16 maart 2019

Kirsten Zuidema

We hebben een enorm gezellig avondje gehad. De high cocktail is een aanrader, heerlijke cocktails, lekkere hapjes en enthousiaste bediening! Voor herhaling vatbaar!

vr 01 maart 2019

Laura van Zandvliet

Heerlijke wijnen met erg lekkere gerechten. We hebben genoten.

vr 22 februari 2019