account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Dorrup

Het Dorrup

n het centrum van Heemskerk, pal tegenover de dorpskerk. Al bijna vijf jaar de plek voor een goede kop koffie of thee met gebak om de dag te starten en een fijne uitvalsbasis voor een smakelijke lunch. Tijdens de borrel schuift u gezellig aan na een dagje markt of winkelen en we sluiten zes dagen per week de dag smakelijk af met vele specialiteiten van onze kolengrill. De bediening adviseert u graag wat de juiste wijnmatch is bij uw gerecht, om uw bezoek compleet te maken!

Naast de reguliere kaart bieden wij ook heerlijke specials en borrelmogelijkheden. Als “Grill- en Wijnbar” is er natuurlijk een ‘High Wine’ maar deze variaties zijn er ook met bieren, cocktails en Gins. Op onze populaire (6 meter lange) BBQ staan elke laatste zondag van de maand de sappigste ‘Beer Can Chickens’ te roken en tijdens speciale gelegenheden zoals Koningsnacht en de Heemskerkse Feestweek toveren we onze locatie om tot gezellig café om gezamenlijk te proosten.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • BBQ/Grill
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Beverwijk

Heerlijk avondje uit gehad en gegeten!

za 03 augustus 2019

Janny Tamis

Wij hebben ontzettend lekker gegeten had uiensoep en sucade maar was perfect

do 01 augustus 2019

Noor Jansen

We hadden een high wine bij het Dorrup met zijn viertjes. Dieetwensen werden aangehouden en de heerlijkste gerechten kwamen op tafel. De wijnkeuze was ook briljant. De bediening (wij hadden Zoë) wist veel over de achtergrond van de wijnen te vertellen dat echt iets toevoegde aan onze avond!

wo 31 juli 2019

Bert Kamp

Erg lekker, vriendelijke bediening en een prachtige plek, buiten, Unter den Linden .... of zijn het platanen?

di 23 juli 2019