account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Grote Kabouterbos

Het Grote Kabouterbos

Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters! Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis! Eenmaal binnen in het restaurant waan je je direct in een andere wereld: overal is iets te zien en te ontdekken! Druk op de knoppen om van alles in beweging te zetten, en maak een dansje als de kabouterband weer een liedje begint te spelen! Ben je klaar met eten? Ren dan snel naar de ballenbak of bekijk Kabouterland in het klein! In het diorama zie je namelijk Het Grote Kabouterbos in het klein, en alle avonturen in het bos eromheen! Ga je daarna snel op avontuur op het Kabouterpad?
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marije van Zoest

Een fantastische plek voor een feestje met kleuters. De dames in de bediening zijn super attent en aardig. Echt een aanrader.

vr 01 juli 2022

Lucy van Oosten-Denkema

Wij hebben ons personeelsuitje bij Het Grote Kabouterbos gehouden. Het was super voor elkaar. Alles ging prima,. Wat een vriendelijk personeel. Ik ben super tevreden en raad iedereen aan hier naar toe te gaan.

di 28 juni 2022

Sanny Groenewolt

Alle pannekoeken waren heerlijk,prettige bediening en leuke verrassing voor de kinderen. Gezellige sfeer in het restaurant. Komen zeker nog een keer terug.

za 18 juni 2022

B.

Alles was erg goed! Van planning tot eten en drinken. Wij zijn enorm tevreden en raden het Kabouterbos zeker aan als uitje voor de kleutergroepen.

vr 17 juni 2022