account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Grote Kabouterbos

Het Grote Kabouterbos

Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters! Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis! Eenmaal binnen in het restaurant waan je je direct in een andere wereld: overal is iets te zien en te ontdekken! Druk op de knoppen om van alles in beweging te zetten, en maak een dansje als de kabouterband weer een liedje begint te spelen! Ben je klaar met eten? Ren dan snel naar de ballenbak of bekijk Kabouterland in het klein! In het diorama zie je namelijk Het Grote Kabouterbos in het klein, en alle avonturen in het bos eromheen! Ga je daarna snel op avontuur op het Kabouterpad?
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Altijd dikke pret als we een bezoek brengen. Het pietenpad afgelopen en daarna bij de openhaard een choco gedronken.

do 02 december 2021

W.

Wij waren met een grote groep, totaal 24 mensen maar het ging heel goed. Goeie service. Vriendelijk personeel en heerlijke pannenkoeken!

za 27 november 2021

C.

Fijne bediening en heerlijk eigengemaakt gebak. Voelde je thuis .

do 25 november 2021

G.

Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving met prima service. Voor herhaling vatbaar👍

za 20 november 2021