account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Hooihuis

Het Hooihuis

Het grote terras, de Tipi Tent en de haardvuurtjes maken het Hooihuis zo bijzonder. Tel daar onze servicegerichte medewerkers en het heerlijke eten bij op en je begrijpt waarom het Hooihuis bij velen favoriet is! Het Hooihuis is een perfecte plek om met goed gezelschap te genieten van het smakelijke leven.

Onze missie is om onze gasten te laten glimlachen. Wij willen hen een mooie dag bezorgen en zorgen dat zij een volgende keer weer bij ons terugkomen. De medewerkers, de locatie, onze evenementen, de prijskwaliteit en onze creativiteit maken Het Hooihuis uniek. Hier ligt onze kracht.

Je vindt op onze menukaart in de lente heerlijke asperges, in de zomer mosselen en in de winter heerlijke wildgerechten. De menukaart passen wij zo’n vijf á zes keer per jaar aan op basis van het seizoen. Natuurlijk zijn er ook gerechten die je altijd op de Hooihuis menukaart vindt, ook wel de ‘Hooihuis-hardlopers’ genoemd. Denk daarbij aan onze vissoep, gegrilde ribeye, Fruit de Mer, onze kippetjes en stroopwafelijs. Ook onze twaalfuurtjes zijn absolute toppers.
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Super gezellig geluncht en goed bediend leuke mensen kommen zeker terug 👍👍

za 16 november 2019

J.

Gewoon een heerlijke plek waar je heerlijk ontspannen kunt genieten van kwalitatief goed eten en met oog voor detail. Prettige bediening en prima prijs/kwaliteit!

za 16 november 2019

D.

Blijft een toppertje in de regio. We waren ruim eerder dan de gereserveerde tijd. Geen probleem, hartelijk ontvangst. Heel lekker gegeten, mooie nieuwe kaart. Alle combinaties konden in het menu, zeer flexibel. Op het bord steeds een plaatje! fijne en persoonlijke aandacht van dezelfde gastheer tijdens de avond. Reserveren online ook heel makkelijk.

do 14 november 2019

B.

Het was heerlijk.

do 14 november 2019