account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Houtse Meer

Het Houtse Meer

Deel je momenten bij Het Houtse Meer. Kom lunchen, borrelen of dineren en ontdek de suggestie van de smaakmakers. Trouwen op het strand? Een écht bijzonder feest of evenement? Vergaderen op een inspirerende plek? Het kan allemaal bij dit moderne paviljoen met uitzicht op het water. Het Houtse Meer ligt aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Een geweldige locatie we werden vriendelijk ontvangen en de service aan tafel was geweldig de lunche was super we komen beslist vaker lunchen of dineren …….een aanrander voor diegene die gezellig wilt eten of drinken…..

do 25 november 2021

Rian Quirijns

Het eten was heerlijk, de bediening heel vriendelijk en behulpzaam en de sfeer heel gezellig.

do 25 november 2021

Evelien Kerklaan

Heerlijk gegeten, mooie omgeving, vriendelijke bediening

ma 22 november 2021

Evelien Heijst

Altijd gezellig bij het Houtse Meer. Ideale locatie was het om de verjaardag van mijn moeder te vieren. De borreltoren en de proeverij zijn leuk en heel lekker. Heel gezellig bij de borrel. De bediening is heel aardig en nemen de tijd. En totaal geen probleem als je van de toetjes iets maakt wat niet op de kaart staat.

zo 21 november 2021