account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Landhuys

Het Landhuys

Een vertrouwd adres op het pittoreske dorpsplein in het charmante Nokere.
Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties , dit in een tijdloos landelijk knus interieur met ongedwongen gezelligheid en een hartelijke attente bediening. Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.

Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden : doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen , degustaties, recepties, ... capaciteit ong. 25 tot 45 personen per zaal . Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag.
Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart . Kom zeker eens langs!! Wij verwelkomen u graag binnenkort..

Maandagavond en dinsdag enkel open voor groepen vanaf 15 pers, woensdag gesloten. Gezellig terras op het dorpsplein en zonnig zomers tuinterras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

O. uit Zulte

Zeer lekker

zo 06 oktober 2019

Kurt Dierick

Het was zoals altijd weer genieten, super lekker gegeten in een schitterend kader waar iedereen met een glimlach voor je klaarstaat. TOP!!!

za 28 september 2019

S.

We hadden een afspraak met nieuwe zakenpartner gepland ter verdere kennismaking in Het Landhuys, en zoals we verwacht hadden, was het eten en service top! Die mensen waren onder de indruk van onze keuze en mede door de topproducten en topservice die we kregen, verliep de middag zeer vlot.

do 26 september 2019

Luc Van der meersch

Mooie locatie, heel vriendelijk personeel en lekker eten ..wat moet een mens meer hebben na een Waregem koerse ?

di 27 augustus 2019