account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Landhuys

Het Landhuys

Een vertrouwd adres op het pittoreske dorpsplein in het charmante Nokere.
Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties , dit in een tijdloos landelijk knus interieur met ongedwongen gezelligheid en een hartelijke attente bediening. Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.

Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden : doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen , degustaties, recepties, ... capaciteit ong. 25 tot 45 personen per zaal . Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag.
Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart . Kom zeker eens langs!! Wij verwelkomen u graag binnenkort..

Maandagavond en dinsdag enkel open voor groepen vanaf 15 pers, woensdag gesloten. Gezellig terras op het dorpsplein en zonnig zomers tuinterras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Fouquet

Een wat duurdere zaak, maar dit is het dan ook waard. Mooi kader, het terras dat kan overdekt en verwarmd worden is een pluspunt. Heel vriendelijke bediening en super lekker eten waarvan men ziet en proeft dat het met professionele aandacht is klaargemaakt. De witte Chardonay huiswijn was een aanrader. We komen zeker terug !

zo 11 augustus 2019

Jino Carlier

Héél lekker zomermenu gegeten!Goeie service!

za 03 augustus 2019

Rosa Bossaert

Zeer lekker gegeten. Iedereen = 7 personen bestelde iets anders, wat geen probleem was voor u. Gezellig restaurant, zeer mooi gelegen.

zo 28 juli 2019

B. uit Tielt

Super

za 27 juli 2019