account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Landhuys

Het Landhuys

Een vertrouwd adres op het pittoreske dorpsplein in het charmante Nokere.
Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties , dit in een tijdloos landelijk knus interieur met ongedwongen gezelligheid en een hartelijke attente bediening. Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.

Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden : doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen , degustaties, recepties, ... capaciteit ong. 25 tot 45 personen per zaal . Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag.
Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart . Kom zeker eens langs!! Wij verwelkomen u graag binnenkort..

Maandagavond en dinsdag enkel open voor groepen vanaf 15 pers, woensdag gesloten. Gezellig terras op het dorpsplein en zonnig zomers tuinterras
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tom Aelvoet

Na verschillende bezoeken afgelopen zomermaanden , één constante : top ! Zowel de keuken, de uitstraling en sfeer, de vriendelijke bediening.

vr 18 september 2020

H. uit Kruishoutem

Prachtig kader! Goede service Lekker vers mooi geserveerde borden Gewoon 10/10

vr 11 september 2020

M. uit Kruishoutem

Heel lekker gegeten in een mooi kader. Vlotte en vriendelijke bediening.

zo 23 augustus 2020

L.

Gisteren voor het eerst gaan eten in het Landhuys. Enorm genoten van de gerechten en de sfeer! Alles was mooi verzorgd en heel lekker. De pluma Iberico was uitmuntend, wij gaan hier zeker nog terug!

za 22 augustus 2020