account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Landhuys

Het Landhuys

Een vertrouwd adres op het pittoreske dorpsplein in het charmante Nokere.
Onze filosofie : elke dag is voor ons een voldoening en een uitdaging om onze klanten te verblijden met een ruime keuze aan seizoensgebonden marktverse kwaliteitsvolle afgewerkte creaties , dit in een tijdloos landelijk knus interieur met ongedwongen gezelligheid en een hartelijke attente bediening. Het succes van onze gerechten zit in klassieke bereidingen met ontdekkingen van diverse smaken en producten.

Iedereen is welkom voor zowel een suggestiegerecht, een korte lunch, alsook voor een uitgebreid diner.

Bovendien ook zeer geschikt voor privé aangelegenheden : doop, verloving, huwelijk, verjaardag, pensioen, familiefeestjes, voorstellingen, clubvergaderingen , degustaties, recepties, ... capaciteit ong. 25 tot 45 personen per zaal . Voor groepen, feestjes en andere bijeenkomsten komen wij graag aan al uw wensen tegemoet met extra voorstellen op aanvraag.
Tevens is er een scherm en beamer ter plaatse. Ook voor de kleinsten hebben we allerhande gerechten op de kaart . Kom zeker eens langs!! Wij verwelkomen u graag binnenkort..

Maandagavond en dinsdag enkel open voor groepen vanaf 15 pers, woensdag gesloten. Gezellig terras op het dorpsplein en zonnig zomers tuinterras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Lang geleden dat we in Het Landhuys kwamen eten. Heel aangenaam verrast door het nieuwe interieur. Door het mooie weer konden we op het terras eten, zalig om daar te kunnen zitten! Op het eten viel niets aan te merken, we hebben héél lekker gegeten! Je ziet ons zeker nog terug!

za 20 april 2019

Remi Snoeck

Heel lekker, Lunch als seizoensgerecht was een voltreffer. Wij hebben genoten. Bedankt

vr 19 april 2019

Eddy De Wael

Onze avond is perfect verlopen. Perfect uitgewerkte menu. Prijs / kwaliteit in evenwicht. Zeer attente bediening, met dank voor de aandacht die werd gegeven aan de allergie van mijn echtgenote.

za 06 april 2019

Tom Deschrijver

Nog steeds topadresje in idyllisch kader! 👌🏼

za 06 april 2019