account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum nu met Wereldprimeur

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tatoeage verwijdering en laser ontharen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met 3 vestigingen in Nederland ook een van de grootste.

Wat maakt het Lasercentrum zo bijzonder

- De lasers die wij gebruiken zijn gegarandeerd gebaseerd op de laatste en beste techniek op dit moment beschikbaar. De gebruikte combinatie van Picosure en Pico Discovery is zelf zo uniek dat wij de enige in Europa zijn die dit kunnen aanbieden.

- Voor het ontharen staat de Nd-Yag / Alexandriet laser te beschikking.
Deze laser is ook uitermate geschikt voor de donkere huidtype.

- Voor behandeling van kalknagels staat de PinPointe Laser voor u klaar, onbetwist koploper in de behandeling van kalknagels.


Verdere bijzonderheden in ons centrum:

- De mogelijkheid van een gel voor gebruik na de behandeling waardoor de afvoer van de inkt sneller op gang komt, daardoor kunnen behandelingen om de 6 weken plaatsvinden.

- Gebruik van een inmiddels zeer gewaardeerde koeling tijdens de behandeling.

- U komt bij ons dan ook in zeer vertrouwde handen, reeds vele tienduizenden behandelingen ervaring in de afgelopen 25 jaar.

- Door de hoge bezettingsgraad van onze lasers kunnen wij behandelen tegen zeer scherpe prijzen.

Waar wij als Lasercentrum dan ook trots op zijn, is dat we door bovenstaande punten inmiddels een bekendheid hebben tot ver over onze landsgrens.
We hebben inmiddels vele cliënten natuurlijk uit België en Duitsland mogen ontvangen, maar ook uit Luxemburg Frankrijk Italië en Engeland hebben wij de nodige cliënten.

Ook is er in al die jaren een vertrouwensband ontstaan met div. ziekenhuizen huisartsen fysiotherapeuten enz.

Zelfs tattoo shops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden, dit kan zijn om een bestaande tatoeage te vervagen zodat het beter mogelijk wordt een cover te maken, dan wel het corrigeren van een gemaakt foutje.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 11 tot boven de 70 jaar, maar ook uit elk milieu, ofwel de huisvrouw dan wel de directeur van een groot bedrijf. Zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, wij staan garant dat u de meest optimale behandeling krijgt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ramon Leffers

Na de overname was ik een beetje bezorgd of de kwaliteit hetzelfde zou zijn als bij de vorige eigenaar. Mijn zorgen waren onterecht want de kwaliteit was misschien zelfs nog beter ! Ik ben erg tevreden.

wo 09 december 2020

B. uit Raamsdonksveer

Fijne mensen, behulpzaam en duidelijk in uitleg. Zeer klantvriendelijk en ze maken gebruik van de nieuwste apparatuur.

ma 07 december 2020

Miranda Dumay

Beste dames, Mijn naam is Miranda Dumay, ben zaterdag 28 november 2020 j.l bij jullie geweest,voor mijn tatoo,op mijn linkerarm,weg te laten laseren. Ben zeer tevreden over jullie. Aardige dames,neemt goed notitie van mijn arm, en zeer gastvriendelijke ontvangst. Nemen alle tijd voor de behandeling,niks is teveel. Ik raad iedereen aan,om naar jullie toe te komen. Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe, en alle goeds en veel gezondheid,voor 2021 toe. Tot in maart 2021. Hartelijke groet, Miranda Dumay uit Naaldwijk.

za 28 november 2020

Priscilla Pereira

Zeer tevreden. De kleur rood wordt steeds lichter, Nog even en de tatoo is helemaal weg.

ma 02 november 2020