account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Luisterend Oor

Het Luisterend Oor

Met deze site wensen wij een platform te ontwikkelen waar mensen die “hun verhaal kwijt willen” in contact gebracht kunnen worden met mensen die naar hen willen "luisteren".

Wij zijn ervan overtuigd dat menig onder ons de behoefte heeft om hun verhaal te vertellen aan iemand die een bepaalde vertrouwensband schept en bovendien zowel langs vriendschappelijke -of familie band geen enkele connectie heeft.

Wij zetten ons in om “echt” te luisteren. Uw verhaal kan zowel positief als ook negatief geladen zijn. U wil gewoon iets kwijt. Dit kan ook gewoon uw levensverhaal zijn, een probleemsituatie, een vreugdegevoel of enthousiasme dat u wenst te delen…en daarom zijn wij er voor u.

Wij geven enkel onze mening als u er om vraagt. Deze mening is strikt persoonlijk en niet wetenschappelijk onderbouwd. Onze “luisteraars” zijn geen specialisten, maar mensen zoals jij en ik.

Het luisteren zal steeds gebeuren in een gezellige, rustige maar aangename omgeving. Een omgeving waar u zich snel thuis kan voelen.

Wij hopen dat u na een luistersessie voldoening hebt van je verhaal eens kwijt te kunnen.

Alle contacten berusten op vertrouwen. Lees daarom aandachtig de algemene afspraken en aarzel niet om na je sessie een recensie van je ervaring door te sturen.
Stel een vraag