account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lunchcafé

Het Lunchcafé

Lunchcafé, een plek waar iedereen welkom is, de plek waar iedereen zich thuis mag voelen. Wij zijn er voor een lekkere lunch en een kleine of grote honger tot 20u. In de weekenden is er ook een heerlijk ontbijt vanaf 8u. De keuken is steeds doorlopend open, zij die weleens een goestingske hebben kunnen bij ons terecht voor een kleine snack, een lekker gebak, een ijsje of wat lekkers van onze kaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patricia D'haenens

Altijd een vriendelijke bediening. Het eten is verzorgd en bijzonder lekker.

ma 06 juni 2022

J. uit Gent

Het was een fantastische ervaring!

do 26 mei 2022

Rudy Van Acker

Alles was perfect

zo 15 mei 2022

Barbara Mestach

Mooie zaak, vriendelijk en heel behulpzaam personeel. Na de bestelling hoef je niet lang te wachten tot je uw bestelling aan tafel gebracht krijgt. Bij het aperitief kregen we een heel lekker en smakelijk bladerdeeg hapje. De varkenswangetjes waren heel mals en lekker in hun sausje. We kregen een heel royale portie en omdat het zo lekker was, hebben we alles opgegeten. De sabayon als dessert maakte het geheel af. Gezellige avond in mooi kader waar we lekker hebben gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 14 mei 2022