account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

'Ons moment' is het restaurant van kok Nicolas Hauman en gastvrouw Chana Neve.
Nicolas Hauman deed zijn ervaring op bij restaurant 'Symfonie' (Hingene), 'Eyckerkof' (Hingene), hotel 'Serwir' (Sint-Niklaas) en restaurant 'De Ceder' in Kruibeke.
Gastvrouw Chana Neve werkte hiervoor bij restaurant 'Het gebaar' van Roger Van Damme.
Het unieke pand is gebouwd in de kenmerkende Vlaamse hoevestijl van gemeente-urbanist en architect Rik De Ryck (winnaar Prix de Rome).
Het is een bijzondere ervaring om in de rust en ruimte van deze locatie te genieten van Nicolas' culinaire creaties.
Genieten, rust, hartelijke bediening, en een doordachte Frans-Belgische keuken zijn onze troeven.
Wij heten u welkom!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Perfecte gastvrouw, gezellig interieur, fine food en passende wijnen die royaal geschonken worden.

di 13 augustus 2019

J. uit Temse

Deze keer à la carte gekozen ipv de menu's klein/groot moment. Van elk gerecht genoten! Als voorgerecht de Asperges à la flamande, die waren prima klaargemaakt. Als hoofdgerecht had ik de Filet Pur genomen met peperroomsaus, werkelijk voortreffelijk klaargemaakt, perfect gebakken vlees, heerlijke pepersaus, zalige frietjes en de bijhorende huisgemaakte mayonaise en witloofsalade waren ook perfect afgekruid. Afsluiten traditioneel met my all time favorite: dame-blanche met zeer lekkere chocoladesaus. Kortom: een keertje niet voor een menu gaan maar eens voor de à la carte gaan kan zeker voor een lekkere ervaring zorgen. De bediening was ook steeds met de glimlach en met de nodige "discretie", dus niets op aan te merken.

do 18 april 2019

Carl Buts

Een restaurant dat een stijlvol, warm interieur aanbiedt. De ontvangst is vriendelijk en met stijl. De hele ploeg is ook smaakvol gekleed en hanteert een verzorgde taal! De uitleg bij de gerechten en wijnen is duidelijk en brengt nog iets bij voor onze kennis. De gerechten zijn mooi gepresenteerd, op de ideale temperatuur, voldoende en licht verteerbaar. De Bob-formule, in Vlaanderen nog weinig bekend, heeft een dubbel voordeel. Verschillende smaken en met een gerust geweten naar huis. Een adres om te onthouden voor een bijzondere gelegenheid of gewoon om te genieten. Dank aan de hele ploeg van " Het (Verwen)Moment". Voor zaterdag moet je blijkbaar wel enkele weken voordien reserveren (geen kritiek uiteraard).

za 02 maart 2019

Josiane Verhaeghen

Een toplocatie. Mooi ingericht restaurant. Uitstekende service. De gerechten waren smaakvol en mooi gedresseerd. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben ervan genoten.

vr 25 januari 2019