account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Montferland

Het Montferland

Na een flinke verbouwing heeft de zaak een behoorlijke facelift gekregen. De nieuwe look&feel heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen zodat de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht, neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Chefkok Roy Volkers en het keukenteam bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla Tiggrlman

In een fantastische omgeving hebben wij heerlijk gegeten. Het verrassingsmenu is een aanrader, de combinatie van goede gerechten met het de bijzondere wijnen maakt het compleet. De bediening is vakkundig, vriendelijk en alert. Een feestje pur sang. Kortom: een oogstrelend vertoeven op alle gebied! Chapeau! Wij komen zeker terug.

di 20 augustus 2019

Dick Kleinjan

We hebben goed gegeten. Mooie locatie met uitzicht in bosrijke omgeving.

ma 12 augustus 2019

R.

Vriendelijk, uitnodigend, smaakvol, creatief, heerlijk, sprankelend, genieten in een prachtige en unieke omgeving op grote hoogte.

do 04 juli 2019

I.

Het eten en de bediening was fantastisch!

ma 06 mei 2019