account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Montferland

Het Montferland

Na een flinke verbouwing heeft de zaak een behoorlijke facelift gekregen. De nieuwe look&feel heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen zodat de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht, neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Chefkok Roy Volkers en het keukenteam bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marie Christine Kuppens

Complimenten aan de gastvrouwen en het keukenpersoneel. Mooie gerechten, een jonge professionele en toch ongedwongen bediening. Met vriendelijke groet, Marie Christine Kuppens

vr 16 november 2018

André Menting

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Ieder lid van de bediening was erg vriendelijk en wist precies wat er op het bord lag. Bijzonder aan deze avond was de service en advies over de drank bij zowel de wijn bij het eten, als de cocktails en whisky achteraf.

vr 02 november 2018

J.

Verrassend lekkere gerechten

do 27 september 2018

Henk Oostendorp

Mooie gerechten vergezeld van prachtige wijnen op een unieke locatie. Wat wil je nog meer?

zo 19 augustus 2018