account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Montferland

Het Montferland

Na een flinke verbouwing heeft de zaak een behoorlijke facelift gekregen. De nieuwe look&feel heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen zodat de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht, neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Chefkok Roy Volkers en het keukenteam bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Han Gesink

Het personeel heeft ons een super aangename avond bezorgd met bijzonder smakelijk eten. We zullen dit later nog eens met groot plezier herhalen.

zo 10 maart 2019

Bert-Jan Massop

Boven verwachting goed gegeten. Erg smaakvolle combinaties. Vriendelijke en zeer goede bediening. Goede atmosfeer. Aanrader!!!

wo 26 december 2018

Ingrid Wolsing

We hebben ontzettend lekker gegeten, met prettige en zeer attente bediening. Entourage was prachtig kortom n top avond

ma 24 december 2018

H.

Weer een geweldige ervaring rijker! Prachtig gepresenteerde gerechten met een intense smaakervaring. Compleet gemaakt met hele mooie bijpassende wijnen en dat alles in een sfeervol aangeklede ambiance met enthousiaste bediening!

vr 21 december 2018