account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Montferland

Het Montferland

Na een flinke verbouwing heeft de zaak een behoorlijke facelift gekregen. De nieuwe look&feel heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen zodat de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht, neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Chefkok Roy Volkers en het keukenteam bereiden de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Vriendelijk, uitnodigend, smaakvol, creatief, heerlijk, sprankelend, genieten in een prachtige en unieke omgeving op grote hoogte.

do 04 juli 2019

I.

Het eten en de bediening was fantastisch!

ma 06 mei 2019

C.

Schitterende lokatie, heerlijk eten en goede gezellige bediening. Top!

do 18 april 2019

Truus Van Dorst

Goedemorgen lezer, Het was een feestje, de bediening, de plek, het ontvangst, het eten en niet te vergeten de dropjes op het eind...☺️ We komen snel weer. Fijn weekend en volgende week mooi terrasseer gewenst met voldoende personeel. Vriendelijke groet, Truus

vr 12 april 2019