Resengo - Reserveer bij Club Het Pand in Gent friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Club Het Pand

Club Het Pand

Het Pand is het cultureel en congrescentrum van de Universiteit Gent. Het Pand is een historisch monument: het unieke gebouw is een vroeger Dominicanenklooster, centraal gelegen aan de Leie in het historische centrum van de stad Gent.

Het Pand beschikt over verschillende voorzieningen voor de universiteit en externe bezoekers:
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Marc De Kuyssche

Wij doen regelmatig twee à drie lunches in de week. De gewone lunch is regelmatig onverslaanbaar kwa prijs/kwaliteit. De laatste maal was bijvoorbeeld de zuiderse vissoep zeer lekker en nog wat gevuld met stukjes vis en mosselen waarna het hoofdgerecht, een lasagne met zalm en spinazie gegratineerd in de oven nog bovendien een zeer mooie kwantiteit had.

Do 08 maart 2018

J. uit Gentbrugge

Zoals steeds bijzonder verzorgd en aangename bediening

Zo 04 maart 2018

Caroline Verstraeten

Zoals altijd : prima ! Vriendelijk onthaal, perfecte service verzorgde tafel, en heel lekker eten. De locatie is sfeervol. De menu en de uitwerking ervan hedendaags.

Do 15 februari 2018

J. uit DESTELBERGEN

Kwaliteit prima! Heel goede service: kelner(vr.) heel professioneel én vriendelijk Gerechten mochten iéts warmer zijn Omgeving is aangenaam; is de keuken niet wat ver verwijderd van het restaurant (temperatuur gerechten)?

Di 13 februari 2018