account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Smulhuis

Het Smulhuis

Wij hebben sinds 2003 naast onze cafetaria in Brunssum een restaurant geopend, hier proberen wij onze klanten op een culinaire en gezellige wijze te verwennen. Dit doen wij door de klant de keus te geven gerechten (voor-, hoofd-, nagerechten) te kiezen uit een zeer uitgebreide en verrassende kaart, die wij laten veranderen met de seizoenen.

Wij hebben tevens een voordurend wisselend 3 gangen keuze menu en er bestaat de mogelijkheid om uit een beperkte kaart, senior gerechten te kiezen. Deze seniorenkaart kunt u vragen aan de serveerster.

Ook voor de kinderen hebben wij een speciale kinderkaart waaruit altijd wel een keus gemaakt kan worden zodat de kleintjes het ook zeer naar hun zin hebben.

Verder mogen de kinderen hun nagerecht zelf in onze koude keuken bereiden in een leuke beker om mee naar huis te nemen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Het was een heerlijke avond. De hele sfeer en inrichting van het restaurant, het vriendelijke personeel en natuurlijk het heerlijke eten, alle ingredienten zijn gewoon aanwezig voor een leuk etentje.

wo 30 september 2020

Resi Hellwig

We zijn niet anders gewend.

vr 18 september 2020

Maxime Van den Bergen

Fijne bediening, snelle service en heerlijk eten!

wo 16 september 2020

Boy Ubaghs

Vriendelijke en proffesionele bediening. Royale en uitstekende porties. Een aanrader.

zo 13 september 2020