account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Strandhuis

Het Strandhuis

Het Strandhuis direct gelegen op het strand van Wijk aan Zee, de plek aan zee om heerlijk te eten en drinken. Wij bedienen u graag van ontbijt tot diner en dat 365 dagen per jaar! Daarnaast kunt u bij ons ook nog eens het hele jaar terecht voor vergaderingen, feesten, trouwerijen, hightea’s of een actieve, sportieve dag in combinatie met een heerlijke BBQ.

Tijdens het zomerseizoen (van april tot en met september) zijn we op ons best en geniet u op ons grote terras op het strand van Wijk aan Zee. Voor een lunch, diner of snelle hap, na een wandeling of met een cocktail op een zomerse stranddag.

Voor de ‘lekkere trek’, kunt u uzelf trakteren op ons huisgemaakte (appel)gebak van onze eigen patissier. Of genieten van een lekkere snack van onze borrelkaart.

Graag ook dit seizoen weer tot ziens op het strand van Wijk aan Zee!
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
  • Vegetarisch
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dhr. Nagel

ongelofelijk wat de keuken Brigade heeft klaar gemaakt voor ons en onze gasten onder leiding van Chef Neno. iedereen was meer als tevreden daarbij de heerlijke sfeer binnen in het Strandhuis maakt alles compleet we wilde eigenlijk nog niet weg gaan naar huis

vr 03 juli 2020

I.

Erg lekker en goede kwaliteit, vriendelijk personeel. Kregen alle tijd om rustig te eten en na te praten!

za 27 juni 2020

Bastiaan Doedee

Zeer prettige plek om te vertoeven en fijn personeel!

vr 26 juni 2020

Bianca Krijgsman

fijne plek om een drankje te drinken ,super aardig en gezellig personeel ,deze jongens en meiden, blijven lachen en vriendelijk zelf op een drukke warme dag als op vrijdag 26 juni Een aanrader, tis voor ons de place to be als wij naar het strand gaan.

vr 26 juni 2020