account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Tomme Goed

Het Tomme Goed

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Top. Prachtige lokatie. Vlotte bediening. Cote a los was perfect en meer dan voldoende. Je proeft dat alles, saus - frietjes, vers en zelf bereid is. Enig minpunt, saus mag wel in de prijs v.d.core a los inbegrepen zijn, nog eens 3€ extra.

vr 23 augustus 2019

Geert Vandekerckhove

Keuken, bediening was voor ons perfect en zeker een aanrader. 🥂🥩🍷☕️ 👍

di 20 augustus 2019

Maureen Deprez

Heel lekker en vriendelijke bediening

vr 16 augustus 2019

Els Boeykens

alles zeer lekker als steeds aperitief op terras , zeer aangenaam

di 13 augustus 2019