account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Tomme Goed

Het Tomme Goed

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Danielle Hulstaert

TOP !

vr 22 maart 2019

Plma Hollevoet

Super toffe locatie Super viedelijk personeel en de eigenaars Het eten is er dan ook super mega lekker.. om je vingers 5x af te likken... een aanrader voor iedereen. Dank je wel aan het hele team van Het Tomme Goed voor de fatantiche avond. Groetjes PLMA.

wo 20 maart 2019

W.

Goede ontvangst , vlotte en vriendelijke bediening. alles was naar wens.

wo 20 maart 2019

J.

Fantastische avond gehad. Super lekker eten bereid door een chef met passie voor zijn werk.

do 14 maart 2019