account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Tomme Goed

Het Tomme Goed

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ignace Crombé

Prachtige zaak, gezellig interieur, heel vriendelijke bediening en uiterst sympathieke zaakvoerders. En wat geserveerd werd is van topkwaliteit. Côte-à-l'os : grote portie, heel mooi versneden en gepresenteerd in het bord , met 'echte' bearnaisesaus en smeltend in de mond. Het was een zalige avond...voor herhaling vatbaar en een adresje om bij iedereen aan te bevelen.

do 24 september 2020

Philip Ampe

Het Tomme Goed blijft een absolute aanrader , zeer lekker eten in een prachtige groene omgeving.

ma 21 september 2020

Roland Corselis

Zeer lekker, meer dan voldoende, zeer vriendelijke bediening. Komen zeker terug. Een aanrader. Dank u

ma 21 september 2020

L.

Alles zeer lekker, goede setting, heel vriendelijke service. Ik kom hier altijd graag.

do 17 september 2020