account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Tomme Goed

Het Tomme Goed

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Top kwaliteit! Nog nooit beter vlees gegeten dan in Het Tomme Goed. Vriendelijke service, we komen graag terug!

vr 11 oktober 2019

Claudine Demeulemeester

Altijd een toppertje daar in het Tomme Goed. Mooie keuze, leuke suggesties en goede bediening. De chef bakt het vlees en vis met veel ervaring en naar wens van de klant....👍👍👍

do 10 oktober 2019

Steven Vandeweghe

Zeer lekker gegeten! Vriendelijke bediening en zeer gezellig restaurant! Tot de volgende keer!

wo 09 oktober 2019

Bieke Verbeke

heel aangename ervaring !

vr 04 oktober 2019