accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Het Tomme Goed

Contact

José Vanbeselaere, zoon van Roger Vanbeselaere van een gekende slagerij in Roeselare startte in 1984 zijn eigen beenhouwerij te Tielt, waar hij de slagerij opwerkte tot één van de grootste zaken als slagerij, traiteur en barbecue.

Slagerij José groeide in 30 jaar tijd uit tot een gespecialiseerde traiteurzaak waar in het BBQ-seizoen het grootste en het lekkerste aanbod grill-specialiteiten te verkrijgen waren in zijn streek.

Slagerij José behaalde tientallen gouden medailles voor eigen bereidingen waaronder ook de prijs voor de beste paté van België.

José Vanbeselaere die van in den beginne een zeer grote passie had voor alles wat te maken had met grill, zag zijn moment om te starten met een eigen grill-restaurant toen hij de beschermde hoeve uit het Vlaams erfgoed in 2007 kon bemachtigen. Na verschillende jaren van verbouwingen werd het erfgoed in eer hersteld en werd een van de bijgebouwen omgedoopt tot een klassevol grill-restaurant.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yves Lambrecht

Super lekker eten, goed verzorgd en snel :)

vr 26 mei 2023

Inge Pattyn

Zeer goed ontvangen geweest, mooie verzorgde lokatie. Er was geen menukaart, hadden ook geen uitleg gekregen dat we moesten scannen waardoor alles plots wat snel moest beslist worden. Verder alles top

do 25 mei 2023

Hans Tack

Super verjaardag gevierd in Het Tomme goed. Kwaliteit in een schitterend kader geprepareerd en geserveerd door een TOP team!

di 23 mei 2023

C.

Zeer toffe chef, lekker gegeten en gezellige sfeer. Wij hebben genoten!

ma 22 mei 2023