account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Warenhuis Den Bosch

Het Warenhuis Den Bosch

Recht tegenover het Stadhuis, waar alle wegen naar het stadscentrum samenkomen, staat Het Warenhuis. Statig en authentiek maar met een moderne gastvrijheid. Op deze prachtige hoek midden op de Bossche markt kun je de hele dag terecht voor gezelligheid, eten & drinken met uitzicht op de bedrijvigheid van onze binnenstad.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Liane Schellekens

Fantastisch gegeten! Was heerlijk zitten boven bij de keuken, mooi uitzicht op de Markt en de schittetende pandjes aan de overkant. We komen zeker weer terug, hopelijk is de appeltaart dan weer oo voorraad.

zo 28 april 2019

Pieternel Hopman

Heerlijk gegeten met 9 dames , alles was lekker en goed warm, vriendelijke en vlotte bediening, ondanks onze af en toe luidruchtige aanwezigheid!

di 16 april 2019

A.

Prachtige plek, mooi uitzicht, beetje fris aan het raam omdat de winterse wind er recht op stond. Eten en bediening uitstekend.

di 29 januari 2019

Marjo Dirriwachter

Wij hebben een gezellige avond gehad. Leuke bediening. Prijs/kwaliteit was helemaal goed. Dessert was niet alles, maar we begrepen al dat de kaart aangepast werd. Wij komen die dan zeker nog een keer proeven.

za 01 december 2018