account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het zusje van André Dokter

Het zusje van André Dokter

Welkom bij het Zusje van André Dokter
Bij ons in het Zusje van draait het vooral om lekker eten. Zowel in de keuken als daarbuiten doen we er alles aan om u dit te laten ervaren. Zo werken onze chefs alleen met de mooiste producten en deze laten we dan ook zo vers mogelijk aanleveren. Bovendien gaat onze keukenbrigade heel ver voor bijzondere smaakbeleving en proberen ze bijna dagelijks nieuwe bereidingen en combinaties uit. Wat dacht u van bereiding op de Big Green Egg of, lekker slow, door het mooiste vlees te laten rijpen in onze eigen Dry Aging kast. Alles voor de beste smaak!
Niet alleen onze keukenbrigade heeft een passie voor smaken en lekker eten, onze bediening kan er ook wat van. Ze hebben kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid als karaktereigenschap en zetten altijd een stapje extra voor onze gasten. Of u nu kiest voor wijn- of bier&spijs, onze bediening is dol op een goed glas er kan er honderduit over vertellen.
Kies ook eens voor onze ruime bar, naast de prachtige menukaart, voeren we ook een heerlijke barkaart. Bijzondere kleine gerechten, direct voor uw neus bereid, zalig naast de borrel en in combinatie een volwaardig gerecht. Heerlijk om ’s avonds met vrienden of collega’s nog even van te genieten, in combinatie met een goed glas.
U ziet het, we willen alleen de mooiste smaken en beleving voor onze gasten. En doen er iedere keer weer het uiterste voor om u een heerlijk avond uit te bezorgen, waarin het u aan niets ontbreekt. We zeggen dan ook: wees welkom en ontdek het Zusje van André Dokter.
Team Zusje André Dokter
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Terras
  • BBQ/Grill
  • Spareribs
  • Vleesrestaurant
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Camilla Park

Wat een personeel en wat een eten! Wij hebben een verjaardag hier gevierd en alles was tot in de puntjes verzorgd. Het eten was werkelijk verrukkelijk! Heel goed advies over de wijnen. Dit restaurantje is echt een parel en een aanrader.

za 12 oktober 2019

L.

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. De sfeer was ook goed en de bediening was vriendelijk!

za 28 september 2019

B.

Met een groep van 13 personen (waaronder 1 kind) lekker en gezellig bij zusje van André Dokter gegeten!

do 19 september 2019

A.

Geweldig gegeten en een goede ambiance!

za 14 september 2019