account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hey Pannenkoek

Hey Pannenkoek

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten.U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het u wat makkelijker te maken hebben wij ook 22 van onze pannenkoeken specialiteiten op de kaart staan.Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.HEY!Pannenkoek is naast een gezellig pannenkoekenrestaurant ook een ideale locatie voor lunch, high tea, een receptie, borrel of feest. Het restaurantgedeelte boven, ons gezellige zaaltje, of bij mooi weer het terras, stellen wij graag voor u beschikbaar.De ligging is uniek: Een mooie boerderij middenin een woonwijk, met een ruim terras en omgeven door weilanden. Hey!Pannenkoek is gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet of met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

J.

Heerlijk op het terras gegeten. Kinderen hebben lekker gespeeld. Het was weer goed toeven bij Hey! Pannenkoek

ma 16 juli 2018

G. uit Baarn

Heerlijk gegeten, sfeervol en goede aandacht van personeel.

zo 17 juni 2018

Ko Gerrits

gezellige en drukke sfeer. vlotte en vriendelijke bediening. er wordt rekening gehouden met mensen in een rolstoel tevens wordt een geschikte tafel gedekt.

ma 02 april 2018

J.

Voor mijn 40 ste verjaardag met vriendinnen en familieleden high tea gedaan bij Hey pannenkoek. Het was heerlijk! Een echte aanrader! Het was erg uitgebreid en veelzijdig. We hebben allemaal met smaak gegeten en thee gedronken. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 10 maart 2018