account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hey Pannenkoek

Hey Pannenkoek

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten.U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het u wat makkelijker te maken hebben wij ook 22 van onze pannenkoeken specialiteiten op de kaart staan.Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.HEY!Pannenkoek is naast een gezellig pannenkoekenrestaurant ook een ideale locatie voor lunch, high tea, een receptie, borrel of feest. Het restaurantgedeelte boven, ons gezellige zaaltje, of bij mooi weer het terras, stellen wij graag voor u beschikbaar.De ligging is uniek: Een mooie boerderij middenin een woonwijk, met een ruim terras en omgeven door weilanden. Hey!Pannenkoek is gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet of met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christiaan Bor

Heerlijk gegeten, erg gezellig en super service!

zo 16 september 2018

C.

Al vaak geweest en altijd de lekkerste pannenkoeken die ik ooit ergens heb gegeten. Bediening goed snel en reuze vriendelijk en gezellig, aanrader!!!!

za 01 september 2018

M.

Geweldig snelle bediening ondanks drukte. Erg leuk voor kinderen. Pannenkoeken worden rijk belegd en alles wordt heerlijk meegevallen. Complimenten voor de koks en bediening!

vr 24 augustus 2018

J.

Heerlijk op het terras gegeten. Kinderen hebben lekker gespeeld. Het was weer goed toeven bij Hey! Pannenkoek

ma 16 juli 2018