account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hey Pannenkoek

Hey Pannenkoek

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten.U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het u wat makkelijker te maken hebben wij ook 22 van onze pannenkoeken specialiteiten op de kaart staan.Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.HEY!Pannenkoek is naast een gezellig pannenkoekenrestaurant ook een ideale locatie voor lunch, high tea, een receptie, borrel of feest. Het restaurantgedeelte boven, ons gezellige zaaltje, of bij mooi weer het terras, stellen wij graag voor u beschikbaar.De ligging is uniek: Een mooie boerderij middenin een woonwijk, met een ruim terras en omgeven door weilanden. Hey!Pannenkoek is gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet of met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Alles uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

za 16 februari 2019

K. uit Utrecht

uitstekend

zo 30 december 2018

Leendert Hakvoort

Als "buren" van Hey Pannenkoek eten we met enige regelmaat een koek, altijd weer heerlijk. Echter de gastvrouw van deze avond maakte het bijna persoonlijk: geweldig, zoals zij ons heeft verzorgd!

vr 28 december 2018

H.

We hebben met een nogal grote familie ,boven in een zaaltje een ontzettend smakelijk kerstdiner gegeten,de kids kregen een lekkere pannenkoek. Iedereen blij!! De ruimte was perfect voor 30 personen en er was een "prive"medewerkster die ons bediende. Prijs /kwaliteit ook prima. Een echte aanrader voor n intiem feestje!

wo 26 december 2018