account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hangaar5

Hangaar5

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Morkhoven

Paella en sangria waren superlekker!

vr 19 juni 2020

Sofie Van Ginneken

Een echte aanrader!! We kijken reeds uit naar een volgende keer x

do 18 juni 2020

C. uit Geel

Aangekomen viel het onmiddellijk op wat een make over deze brasserie onderging. Klassevol en oog voor detail. De grote ramen stonden open en dit gaf een prachtig uitzicht op de golfterreinen. Voor het uitzicht alvast een 12 op 10 :-) We lieten ons verrassen door de Spaanse chef en hij toverde voor ons een Spaanse avond die we na de uitgestelde citytrips omwille van Corona wel konden gebruiken. Tataki tonijn, ensaladilla, mosseltjes, zalige ribbetjes, vlees van topkwaliteit, charcuterie, gamba’s a la plancha en ga maar door. Als afsluiter een crème Catalane aan tafel geflambeerd! De wijn lieten we kiezen door onze dienster. Eerst een topwijn uit limoux, blijkbaar een eigen selectie samen met link 21 en daarna verraste ze ons met een Italiaantje van formaat / gran apasso/, mooi geprijsd en voor mij is dit een aanrader voor iedereen. Wat velen niet weten is dat het hier toegankelijk is voor iedereen, niet enkel voor leden. Gelukkig mss want volgens mij gaat deze verborgen parel nog hoge toppen scheren!!!

wo 17 juni 2020

D. uit herentals

Het team Zouterover heeft ons verrast met zijn pure keuken en unieke presentaties. Bovendien was het ook top dat de koks zelf enkele malen het eten kwamen serveren. Een aanrader!

vr 06 december 2019