account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hill 60

Hill 60

In de Ieperse deelgemeente Zillebeke rijden toeristen af en aan om er de bekende site Hill 60 te bezoeken. Deze 60 meter hoge heuvel was tijdens de Eerste Wereldoorlog het toneel van enkele zware veldslagen en is nog steeds bezaaid met enkele indrukwekkende herinneringen aan die tijd. Een bezoek aan deze site laat geen mens onbewogen.

Aan de voet van Hill 60 ligt het gelijknamige restaurant. Gastheer Karel en zijn ouders Annie en Willy openden deze zaak in 2007 met één bedoeling; hun gasten een eerlijke ambachtelijke keuken te serveren, of zoals de patron het zelf stelt: “bij ons geen ‘ge-Knorr’ in de keuken”! De ambachtelijke Vlaamse keuken staat centraal. Hier wordt alles bereid met kraakverse ingrediënten, zelf getrokken keukenfonds en kruiden uit de eigen tuin. Royale porties steak, côte à l’os, grillades en dagverse vis worden hier steeds begeleid door vers bereide sauzen, knapperige frietjes en verse groentjes.

Elke werkdag is er een lunch met soep, een hoofdgerecht en dessert of koffie aan 13,50 euro. Voor een kleine honger zijn er doorlopend verzorgde pastas, croques, omeletten en ovenkoeken met allerhande beleg. ’s Namiddags zijn er vers gebakken pannenkoeken en huisbereid roomijs. Je bent ook de hele dag door welkom om een glaasje te komen drinken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christine Bultinck

Ondanks de hitte werd ons met de glimlach een heerlijke maaltijd geserveerd. Bedankt Jürgen, Karel en team. Ook dank voor de attentie voor mijn verjaardag.

do 25 juli 2019

C.

Heel goed ontvangen door een heel goed team. Verzorgde presentatie heel lekkere schotels. Mini-ijscoupes vallen erg in de smaak. Hartelijk dank.

zo 05 mei 2019

J.

Kraaknet restaurant en terras ! De bediening was bijzonder vlot en vriendelijk. We voelden ons echt welkom. Het eten was absoluut lekker en verfijnd van smaak. De porties waren aangenaam voldoende. De prijzen voor eten en drank : zeker niet overdreven !

za 30 maart 2019

Christine Bultinck

Zoals steeds héél lekker. En een zeer vriendelijke bediening. We komen er graag. TOP! Proficiat aan Karel en Jurgen. Tot gauw!

vr 08 maart 2019