account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hof Ter Cauwe

Hof Ter Cauwe

Bed and Breakfast Hof ter Cauwe is een oase van rust, midden in het Kempense groen. In ons gastenverblijf in het landelijke Kaulille in het Noorden van de provincie Limburg geniet je van een vorstelijke ontvangst in een huiselijke sfeer.
Maak het je gezellig in een van onze luxe kamers, of laat je verleiden door het weidse uitzicht vanop het zonnige terras. In onze ruime tuin heb je een verwarmd buitenzwembad tot je beschikking. Nagenieten met een drankje kan in de overdekte outdoor loungebar met open haard.

B&B Hof Ter Cauwe is gelegen in een recent gerenoveerde hoeve die voldoet aan de eisen van een viersterren-B&B. Er werd gekozen voor hoogwaardige materialen om een rustieke, stijlvolle uitstraling te bekomen. In onze moderne, tot in de puntjes afgewerkte kamers is het heerlijk vertoeven. De uitgebreide accommodatie met een ruime tuin, zwembad en bar met pooltafel maken de beleving compleet. Bij Hof Ter Cauwe komt niemand iets te kort.
Stel een vraag