account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hof ten As

Hof ten As

Hof ten As is een prachtig gerestaureerde herenboerderij gelegen in het rustige gedeelte van Melsbroek. In 1991 werden de oude stallen en de zolders omgebouwd tot een brasserie-restaurant en verscheidene feest- en vergaderzalen.

U kunt hier genieten van onze uitstekende keuken in een pittoreske omgeving. Wij bieden een heerlijk marktmenu met seizoensgebonden ingrediënten aan en u kunt natuurlijk ook altijd à la carte eten.

Hof ten As is een open boek qua prijzen en aanbod, u weet op voorhand wat u krijgt voor welke prijs.Dit zowel voor onze brasserie maar ook voor de feesten.
Takeaway
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Katleen Verleysen

Vriendelijke bediening, vernieuwd interieur, zeer goed eten.

do 02 juli 2020

H.

Een heerlijk aangenaam kader met zeer lekker eten en een uitstekende service

wo 01 juli 2020

S.

Ongelofelijk lekker en zeer hartelijke ontvangst

zo 28 juni 2020

Alexandra Van Impe

Zeer lekkere aperitiefhapjes! Kleine, kraakverse calamari fritti (geen ingevrozen grote ringen met dik deeg). Mini kraakverse kaaskroketjes & garnaalkroketjes. Zeer smakelijke handgesneden super verse steak tartaar met Oosterse kruiden! Lekkere crème brulée zoals het hoort, lekker dun & niet te groot. En geweldig heerlijke wijn! En dat allemaal in een verfijnd kader & met makkelijke bereikbaarheid & parking. Echte aanrader!!!

vr 19 juni 2020