account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hof ten As

Hof ten As

Hof ten As is een prachtig gerestaureerde herenboerderij gelegen in het rustige gedeelte van Melsbroek. In 1991 werden de oude stallen en de zolders omgebouwd tot een brasserie-restaurant en verscheidene feest- en vergaderzalen.

U kunt hier genieten van onze uitstekende keuken in een pittoreske omgeving. Wij bieden een heerlijk marktmenu met seizoensgebonden ingrediënten aan en u kunt natuurlijk ook altijd à la carte eten.

Hof ten As is een open boek qua prijzen en aanbod, u weet op voorhand wat u krijgt voor welke prijs.Dit zowel voor onze brasserie maar ook voor de feesten.
  • Afhalen
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Fara Goovaerts

Carpaccio is een aanrader, uitstekende kwaliteit!

za 17 oktober 2020

Yves Rillaerts

Zoals steeds vind je in 't Hof ten As een eerlijke heerlijke keuken, ondanks de beperkte Corona-menukaart. Top in deze prijsklasse!

vr 16 oktober 2020

willy Debuyzer

Reeds jaren gaan wij geregeld eten in deze Brasserie en nooit werden we ontgoocheld in de kwaliteit die ons werd aangeboden. Van een hamburger, tot een vis-of vleesgerecht.. je voelt de gedrevenheid en de persoonlijke touch die aan de gerechten gegeven wordt. De bediening is steeds top en wat je ook extra vraagt of wenst, in de mate van het mogelijke staat de klant centraal. Wat jammer dat Gilbert en zijn team nu afgestraft wordt door de nieuwe corona-maatregelen. Wij verkenden reeds diverse restaurants in en om Steenokkerzeel de laatste maanden en nergens wordt er zo veel zorg besteed aan veilig tafelen als in Hof Ten As. Afstand tussen de tafels, registratie, ontsmetting van de tafels en menukaarten. Niets wordt hier aan het toeval overgelaten. We hopen jullie snel terug te zien "team Hof Ten As". Willy en Katia Debuyzer-Geluck

wo 14 oktober 2020

S.

Gezellige avond gehad. Lekker gegeten. Visgerecht was top. Crème brulee was heel lekker. Aangenaam verrast door de vernieuwing van de zaak. Voor hehaling vatbaar aan het haardvuur dan!

za 10 oktober 2020