accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Horeca Academie

Contact

Wij bieden praktijkgerichte kleinschalige erkende mbo-en brancheopleidingen voor alle leeftijden en voor alle verschillende opleidingsniveaus. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct starten. Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn. De Horeca Academie is gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Houten, Zwolle en binnenkort ook in Eindhoven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Wederom een fijne ervaring. Het eten is geweldig, de bediening heel vriendelijk en meedenkend. Ook de uitleg van de gerechten is prima en het wordt met enthousiasme opgediend!

di 02 mei 2023

Elly Glas

Het was weer een feest o. jullie te eten.

wo 26 april 2023

Hettie Wempe

Alles was uitstekend verzorgd. Lekkere lunch. Fijn personeel, Prettige sfeer.

do 06 april 2023

Conchi Moreno

Het is de moeite waard om te gaan genieten van een goede keuken voor een redelijke prijs. Het enthousiasme van de koks is terug te zien in de smaak. Het eten gemaakt kunst. Gezond eten met veel smaak. Een geschenk voor je zintuigen. Aanbevolen voor iedereen die wil genieten van een goede keuken.

di 28 februari 2023