account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Horeca & Toerisme College

Horeca & Toerisme College

Wat fijn dat we u weer in ons restaurant mogen ontvangen! In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij u een leuke, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond voor diner. Wilt u bij ons komen dineren? Fijn als u vooraf een tafel reserveert.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Betty Smit

Prettige ontvangst en bediening, lekker eten

di 10 mei 2022

L.

Heerlijke gerechten, leuke vlotte bediening! We komen nog eens terug👍

ma 09 mei 2022

Mw. J. Metz

Wij hebben genoten van een goede ontvangst, een heerlijk en speciaal voorgerecht, een uitstekend en goed bereid hoofdgerecht, en een leuk uitziend nagerecht, waarbij de “druppels mango” beter vervangen zouden kunnen worden door verse mango. Daarbij attente en aardige service van leerlingen. Alleen de witte wijn was niet op de juiste temperatuur, maar koelapparatuur schijnt in deze tijd wat moeilijker gerepareerd te kunnen worden om diverse redenen. Het was een fijn en gezellige diner, met ook sfeervolle muziek.

ma 09 mei 2022

Roberta R. Van Someren

Wat een geweldige manier om én een heerlijk diner te hebben, zodat wij kunnen genieten van het voortreffelijke menu en de studenten ervaring op kunnen doen. Jammer dat er geen fooi gegeven mag worden. Overall: Complimenten voor dit concept!

wo 13 april 2022