account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hostellerie Le Fox

Hostellerie Le Fox

Beleef de passie in het enige twee Michelin sterren restaurant aan de Westkust Een restaurant waar rust en " fine dining " de signature van tafelen zal zijn. Een keuken die ademt naar de golven en de bries van de zee, waar traditie , kennis en kookkunst zich versmelten in een hedendaagse twist geschoold op een klassieke achtergrond. Een smaak van het seizoen naar de " fraicheur " in het bord en last but not least , met geur en smaak uit het enorme répertoire van 50 jaar kusttraditie signed by Stéphane Buyens. In het volledige horeca bedrijf Hostellerie Le Fox gelden de protocol maatregels covid-19 voor het 2021 jaar. Cadeauxbonnen die vervallen zijn tijdens de lock down blijven geldig tot 01- 12- 2021. Door het risico van besmetting kunnen we geen voiturier dienst meer verzorgen, parkeer liefst in de buurt. Gasten die covid -19 symptomen of koorts hebben wordt gevraagd de reservatie te wijzigen. Dress code : S'middags kunnen stijlvolle bermuda's en polo's , s'avonds is voor de heren een lange broek vereist. Ellen en Stéphane Buyens Dulst.
  • 2 *
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Brussel

Een aangename kennismaking met een tweesterrenrestaurant en de keuken van Stephane Buyens. Ook een klant met een bongobon krijgt een mooi, lekker en verfijnd menu. Topwerk door een topteam.

zo 21 november 2021

R. uit Westouter

Stéphane Buyens en zijn team blijven een referentie voor gezellig en delicieus tafelen aan onze kust!

vr 19 november 2021

Marie-anne De Coninck

verrassende gerechten super lekker echt genoten

do 18 november 2021

M. uit Zoersel

Aangenaam kader, goed opgeleid personeel, voortreffelijk eten én dito wijnen. Aanrader!

zo 14 november 2021