account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hostellerie Le Fox

Hostellerie Le Fox

Beleef de passie in het enige twee Michelin sterren restaurant aan de Westkust Een restaurant waar rust en " fine dining " de signature van tafelen zal zijn. Een keuken die ademt naar de golven en de bries van de zee, waar traditie , kennis en kookkunst zich versmelten in een hedendaagse twist geschoold op een klassieke achtergrond. Een smaak van het seizoen naar de " fraicheur " in het bord en last but not least , met geur en smaak uit het enorme répertoire van 50 jaar kusttraditie signed by Stéphane Buyens. In het volledige horeca bedrijf Hostellerie Le Fox gelden de protocol maatregels covid-19 voor het 2021 jaar. Cadeauxbonnen die vervallen zijn tijdens de lock down blijven geldig tot 01- 12- 2021. Door het risico van besmetting kunnen we geen voiturier dienst meer verzorgen, parkeer liefst in de buurt. Gasten die covid -19 symptomen of koorts hebben wordt gevraagd de reservatie te wijzigen. Dress code : S'middags kunnen stijlvolle bermuda's en polo's , s'avonds is voor de heren een lange broek vereist. Ellen en Stéphane Buyens Dulst.
  • 2 *
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frederic Duterme

C’est toujours un plaisir que de revenir au fox et goûter la cuisine de Stéphane Buyens

za 25 juni 2022

Patrick Cuypers

Van begin tot einde was alles verzorgd tot in de puntjes

zo 19 juni 2022

Omer provoos

voorons was het uitstekend zo als de ontvangst bediening van personeel en kwaliteit van eten

zo 19 juni 2022

D.

Het hele team zorgt ervoor dat een bezoek in Le Fox een verwennerij is zowel op het culinaire als op het persoonlijke vlak.

do 16 juni 2022