accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Hotel Oostergoo

Contact

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water, Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel Restaurant Oostergoo heeft zich in meer dan 160 jaar ontwikkeld tot de bijzondere ontmoetingsplek die het nu is. Wij blijven u dan ook graag ontvangen in een rustige, informele en huiselijke sfeer. Zowel over land als over water zijn wij uitstekend bereikbaar. Uw schip kunt u afmeren aan een van onze eigen aanleg steigers. Het draait bij ons om aandacht, genieten en gezelligheid. Ons doel is dat uw bezoek aan Oostergoo een blijvende en bijzondere herinnering zal zijn.
  • Hotel
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 7.7/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gedineerd, in goede gastvrije sfeer op prachtige plek.

do 07 september 2023

Inge Van Gerven-Houwen

We kregen een mooi gedekte ronde tafel voor vijf personen. Bediening was erg vriendelijk en attent. Het eten was smaakvol en mooi opgediend; complimenten aan de kok! Uiteten bij Oostergoo is voor herhaling vatbaar!

vr 25 augustus 2023

C.

De paling was voortreffelijk De biefstuk geef ik een 6 plus. Te groot en te taai

vr 23 september 2022

K. uit Haarlem

We hebben heel lekker gegeten in een gastvrije omgeving

wo 23 juni 2021