account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

LEV @ Hotel de Wereld

LEV @ Hotel de Wereld

Hotel de Wereld | Waar Vrijheid, Verwennen en Veluwe samenkomen Boetiek Hotel de Wereld is misschien wel het bekendste 4-sterren hotel van Nederland. Bekend om de vredesonderhandelingen van 1945. Het karakteristieke, monumentale hotel is gelegen in het centrum van de stad Wageningen, aan de zuidelijke rand van de Veluwe. Ons Boetiek Hotel is een sfeervol en eigentijds hotel met restaurant, loungebar & terras. Hotel de Wereld is het hotel waar vrijheid te gast is. We heten je van harte welkom!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Heerlijk rustig en ontspannen gegeten. Leuk concept.

za 11 juni 2022

Cj Doesburg

Heerlijk gegeten en super enthousiaste bediening. We komen zeker terug!

zo 05 juni 2022

Lisette en Willem van der Sande

Erg leuke plek, fijne en gastvrije mensen die ook graag meer vertellen over het stuk geschiedenis van hotel de Wereld. En bovenal een topkeuken, mooie, verrassende en heerlijke gerechtjes! Beste koffie ever! Wij komen zeker nog eens terug!

zo 05 juni 2022

J.

We hebben genoten van een 6-gangen diner: een aaneenschakeling van afwisselende, verfijnde gerechtjes, die met veel aandacht voor detail waren bereid. Ook het vegetarische menu was boven verwachting. Zeer attent dat men uit mijn gegevens had opgemerkt dat ik jarig was en daar op subtiele wijze aandacht aan gaf. Fijne bediening!

di 31 mei 2022