account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel et le Cafe de Paris

Hotel et le Cafe de Paris

In Franse sfeer genieten van lunch, borrel en/of diner. Toegankelijk, gezellig en sfeervol.
De sfeer van een eetcafé met de mogelijkheden van een Grand Café. Zakelijk of privé een uitstekende locatie in het centrum van Apeldoorn.
Voor gezelschappen van 10 tot 200 personen verzorgen wij een assortiment op maat om de gelegenheid op de juiste wijze vorm te geven. Of het nu gaat om een gezellig samenzijn, receptie, trouwfeest of jubileum.
Voor het diner heeft het grand cafe / eetcafé een ruime keuze in voor- en hoofdgerechten, zowel eenvoudig als uitgebreid. Qua setting heeft u twee opties: de keuze voor ons grand café of het à la carte restaurant Spicebrush de Proeverij. Het grand café biedt u de toegankelijkheid een eetcafé. Geïnspireerd door het seizoen bieden we maandelijks een extra lunch- en dinergerecht. Goed en betaalbaar uit eten in de sfeer van Grand Café in Apeldoorn.
  • WiFi
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Gezellig gezeten, heerlijk gegeten en de Corona regels werden keurig nageleefd

ma 29 juni 2020

F.

Goede service, lekker eten en vriendelijk personeel!!

vr 26 juni 2020

N.

Alles goed op orde bij jullie. Vriendelijk personeel. Vlotte en professionele service. Altijd fijn om bij jullie zitten.

wo 24 juni 2020

Rachelle van Emmerik

Goede bediening en lekker gegeten.

zo 21 juni 2020