account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Hotel et le Cafe de Paris

Hotel et le Cafe de Paris

In Franse sfeer genieten van lunch, borrel en/of diner. Toegankelijk, gezellig en sfeervol.
De sfeer van een eetcafé met de mogelijkheden van een Grand Café. Zakelijk of privé een uitstekende locatie in het centrum van Apeldoorn.
Voor gezelschappen van 10 tot 200 personen verzorgen wij een assortiment op maat om de gelegenheid op de juiste wijze vorm te geven. Of het nu gaat om een gezellig samenzijn, receptie, trouwfeest of jubileum.
Voor het diner heeft het grand cafe / eetcafé een ruime keuze in voor- en hoofdgerechten, zowel eenvoudig als uitgebreid. Qua setting heeft u twee opties: de keuze voor ons grand café of het à la carte restaurant Spicebrush de Proeverij. Het grand café biedt u de toegankelijkheid een eetcafé. Geïnspireerd door het seizoen bieden we maandelijks een extra lunch- en dinergerecht. Goed en betaalbaar uit eten in de sfeer van Grand Café in Apeldoorn.
  • WiFi
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

👍

di 15 september 2020

M. uit Wijk en Aalburg

Héérlijk gegeten in een gezellige ambiance

za 29 augustus 2020

N.

Mijn dochter maakte een opmerking dat oma lekkere nachos had bij haar salade, een paar tellen later kwam iemand haar ook een klein schaaltje brengen! De kleine dingen die ontzettend gewaardeerd worden! Onwijs lief. Heerlijk gegeten!

za 29 augustus 2020

Elisa Klunder

Veel keus en altijd even lekker,prijs en service is prima. Onze eerste keus in Apeldoorn!!

do 27 augustus 2020