account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Huisbrouwerij De Halve Maan

Huisbrouwerij De Halve Maan

Organiseert u een receptie of een walking dinner? Zoekt u een unieke ruimte voor uw vergadering of plant u een feestelijke gelegenheid?

Huisbrouwerij De Halve Maan biedt u een unieke locatie in het historisch centrum van Brugge. Er kunnen tot 400 personen terecht in onze karaktervolle feestzalen. We beschikken over een kwaliteitsvolle keuken met een ruime keuze aan streek- en biergerechten, steeds bereid door onze eigen chef met marktverse producten.

Neem gerust een kijkje tussen onze groepsformules en aarzel niet om ons te contacteren. We werken graag een formule op uw maat uit.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Als regelmatige klant heb ik al telkens genoten van de uitstekende kwaliteit van de maaltijden maar zeker ook van de vriendelijke diensten van het personeel.

zo 28 juni 2020

C.

Bijzonder vriendelijk en attent personeel, zowel op het terras als in de shop.

zo 21 juni 2020

P. uit Sint-Pieters-Leeuw

vr 12 juni 2020

R.

Zeer vriendelijke bediening. Er werd rekening gehouden met het feit dat ik weinig tijd had om te dineren, waarvoor dank. De menu was overheerlijk.

vr 28 februari 2020