account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Huisbrouwerij De Halve Maan rondleidingen

Huisbrouwerij De Halve Maan rondleidingen

Er worden dagelijks doorlopend rondleidingen in het Nederlands, Frans en Engels georganiseerd en dit tussen 11h00 en 16h00. Op zaterdag kan een extra rondleiding om 17h00 gevolgd worden. Een bezoek in het Duits kan op aanvraag.

Het bezoek kost 10,00 euro per persoon en duurt 45 minuten. Aansluitend krijgt u een degustatie van het huisbier Brugse Zot Blond. U betaalt 9,00 euro per persoon voor groepen vanaf 20 personen en voor tickets via de website.

Wil je net dat ietsje meer? Voor de echte bierliefhebber is de XL tour een must. In een kleine groep bezoekt u de brouwerij, nadien verzorgt de gids een proefsessie. In de kelders van de brouwerij, krijg je tips en tricks over het schenken en degusteren van bier. Je proeft drie verschillende bieren voorzien van een deskundige uitleg rond de smaak en het aroma van deze speciaalbieren. Deze formule kost 19€ per persoon en duurt 90 minuten, degustaties inbegrepen en wordt éénmaal per dag georganiseerd om 14h15.
Voor groepen vanaf 20 personen met interesse in de XL tour vragen wij om contact op te nemen met de brouwerij via info@halvemaan.be.


We voorzien een aangepast tarief voor kinderen tussen 6 en 12 jaar van 5.00 euro per persoon,
een frisdrank is hierbij inbegrepen. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen de rondleiding gratis volgen, exclusief frisdrank.

Opgelet: Er dienen tijdens de rondleiding heel wat steile trappen genomen te worden.
Stel een vraag
koop cadeaubon