no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey

Humphrey

In het Brussels PIAS gebouw openen Yannick Van Aeken en Glen Ramaekers eind februari restaurant Humphrey. ‘Humphrey restaurant & much’ more heeft zijn naam te danken aan de bekende acteur Humphrey Bogart en de quote ‘Play It Again Sam’ in de film Casablanca. De link met het Pias gebouw en het belang van muziek in het concept wordt zo gelegd.

Reserveren kan u hier alvast!
  • BE-GUSTO
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Gent

Mooi gepresenteerde, lekkere gerechtjes tegen een correcte prijs. Aanrader!

vr 01 juni 2018

D. uit Brussel

See Tripadvisor please

vr 18 mei 2018

L.

Van het aperitief tot de koffie zat alles er 'boenk' op. Alle gerechten die we hebben genomen waren inventief en toch eenvoudig zonder het smaakpallet uit het oog te verliezen. De oester bij het begin had de nodige ziltigheid en crunch en gaf samen met de groene copperhead een mooi mondgevoel. De octopus met avocado was subliem zonder een octopuskauwgomgevoel te hebben. De asperges die perfect al dente waren in combinatie met de vis en de saus waren super. En als laatste wil ik zeker de eend vermelden. Een perfect gegaard stukje eendeborst (zo mooi rosé) die eigenlijk met saus kwam maar die zo sappig en smaakvol was dat de saus zelfs overbodig was. Dit zijn de superlatieven op het vlak van eten maar deze kunnen doorgetrokken worden naar het zaalpersoneel. De manier waarop jullie omgaan met jullie klanten overstijgt alles. Zonder opdringerig te zijn hebben jullie de gave om op de juiste momenten aanwezig te zijn. Voor iedereen die Brussel bezoekt en graag eet zou Humphrey op zijn todo lijst moeten staan hebben.

ma 09 april 2018

D.

Manger chez Humphrey est une envolée culinaire hors normes. Je me souviendrai toute ma vie de ces aubergines 🍆 . De l art!

di 03 april 2018