account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey

Humphrey

In het Brussels PIAS gebouw openen Yannick Van Aeken en Glen Ramaekers eind februari restaurant Humphrey. ‘Humphrey restaurant & much’ more heeft zijn naam te danken aan de bekende acteur Humphrey Bogart en de quote ‘Play It Again Sam’ in de film Casablanca. De link met het Pias gebouw en het belang van muziek in het concept wordt zo gelegd.

Reserveren kan u hier alvast!
  • BE-GUSTO
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Super service, produits extra frais et naturels

di 02 oktober 2018

G. uit Aalter

Heerlijke afwisseling in gerechten, allemaal super lekker. Vlotte bediening, deskundige uitleg, mooi geformuleerd wijnadvies. Gezellig echt samen eten. Doen gewoon ...

vr 24 augustus 2018

F.

Une surprise à chaque nouveau plat et des découvertes originales. La qualité des produits utilisés est évidente et leur maîtrise ne fait aucun doute. Superbe expérience.

di 07 augustus 2018

Bart Van der Perre

Food sharing van het hoogste niveau met kraakverse ingrediënten (rode draad waren de groentjes uit de tuin).. De idee dat je dit met twee deelt, maakt het intenser en een gedeelde smaakvreugde. Een extraatje is de losse sfeer van de bediening (zowel achter de kooktoog als de sommelier) waar je tegelijkertijd niets van merkt gezien de hoge kwaliteit op je bord en in je glas. Humphreys verdient een dikke pluim, een aanrader om ook van buiten Brussel naar hier af te zakken.

do 26 juli 2018